Trasee pentru biciclete in Timisoara!

0

EVZ.ro a avut o idee foarte interesantă de a propune câteva trasee pentru biciclete în câteva oraşe mari ale ţării.
Mai jos este „oferta” pentru Timişoara propusă de Graţian Bolog, unul dintre organizatorii campaniei „Verde pentru Biciclete”.

„Oraşul dispune de 20 de kilometri de piste special amenajate de bună calitate, astfel încât poţi ajunge pe bicicletă în toate punctele importante ale oraşului”, după cum spune Bolog pentru EVZ.ro

TRASEE:

Zona Cetăţii, care te poartă prin oraşul vechi

De-a lungul Begăi, peste numeroasele poduri

Centru – complexul studenţesc

Pădurea Verde (aici sunt patru trasee pentru biciclişti)

Parcurile din oraş, în special cele din centru : Parcul Catedralei şi Parcul Central.

(foto Florin Ghinda, 2008)

timisoara

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează