Timisoara: United Games te provoaca la miscare

0

United Games si Decathlon s-au gandit sa inceapa vara in forta si  lanseaza o provocare catre toti sportivii. Competitia este outdoor, iar evenimentul este la prima editie.

unnamed

Programul va debuta cu grupele de incepatori (scaled) baieti si fete, va continua cu grupele de avansati (RX), iar fiecare atlet va trebui sa parcurga trei probe intense combinand elemente de forta, gimnastica si rezistenta.

Competitia va avea loc în parcarea magazinului Dechatlon din Str. Stefan Procopiu nr.1 din orasul Timisoara, sâmbătă, 20 mai 2017. Inscrierile la aceasta competitie se fac la receptia CST United Box, telefonic la numerele 0740401463, 0730769568 sau pe pagina de facebook a United Games.

Invitația este atat pentru participanti  cat si pentru spectatori, care pot sustine activ concurentii la competitie prin încurajarea lor.

Pentru mai multe informatii despre eveniment, probele din concurs si atletii inscrisi, vizitati www.cstunited.ro/unitedgames.html.

Organizator: CST United Box

Partener: Decathlon Timisoara

Sponsori: Beraria 700, Casa Auto, Enigma, Fresh Kebab, Agroland

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.