Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA: Start donații și înscrieri campioni la Timotion VII

0

A mai trecut un an și iată-ne în pragul ediției Timotion VII. Continuăm împreună cu voi să susținem mișcarea, să facem bine și să sprijinim mai multe proiecte dedicate comunității în care trăim. Tocmai de aceea am dat STARTul la donațiile către proiecte și înscrierile Campionilor pentru Timotion VII, care va avea loc în 6 iunie 2021.

Cele 11 cauze de anul acesta le puteți susține fie printr-o donație, fie prin înscrierea în Cursa Campionilor pe www.timotion.ro

Ne propunem ca la ediția Timotion VII să facem un mic pas către normalitate și să organizăm curse cronometrate și necronometrate. Avem în vedere organizarea a trei curse necronometrate și trei cronometrate (5km, 10,5km, 21km).

La cursele cronometrate, din motive de prevenție, numărul participanților va fi limitat, iar condițiile de participare mai stricte. Participarea la aceste curse va fi rezervată Campionilor, celor care vor reuși să strângă pentru proiectul ales cel puțin 250 de lei pe platforma Timotion, sub profilul lor de Campion.

Ce sunt Campionii Timotion?

Campionii Timotion sunt oameni extrem de motivați care pe lângă faptul că aleargă/ biciclesc la eveniment, ei strâng fonduri pentru proiectul lor de suflet. Campionii sunt cei care reușesc să mobilizeze prieteni, familie, cunoscuți și alte persoane din cercul lor să doneze și, de ce nu, să și alerge pentru cauza pe care ei o susțin.

La fel ca în 2020, ne angajăm să organizăm încă un Timotion în deplină siguranță, ne vom reuni, alerga și ajuta ținând cont de regulile în vigoare de la momentul evenimentului.

Donează/Înscrie-te Campion

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.