TIMISOARA. Posibil gratuit din toamna.

0

In curand timisorenii vor putea sa inchirieze gratuit biciclete pe care primaria intentioneaza sa le cumpere si le puna in diverse locuri din Timisoara potrivit www.opiniatimisoarei.ro

Este vorba mai exact despre un sistem intermodal. 11 statii RATT vor fi amenajate, se arata in informarea facuta de primarie. Toate datele vor fi conectate pe 2 servere centrale, ce vor fi amplasate in cladirea de pe C.D. Loga nr. 1.

 

beautiful timisoara romaniapozitiva

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează