tBike – biciclete de inchiriat in Timisoara!

1

La Timisoara s-a redeschis sezonul la inchiriat de biciclete tBike!

Vesti bune pentru timisorenii care vor sa se bucure de plimbarea cu bicicleta in orasul banatean. tBike Timisoara, sistemul de inchiriat biciclete lansat la Festivalul Plai din septembrie, se redeschide pentru public dupa vacanta de iarna. Bicicletele albastre ies pe strazi mai devreme anul acesta datorita vremii frumoase si interesului tot mai ridicat al timisorenilor.

tBike isi propune sa faca din Timisoara un oras plin de biciclisti, incercand treptat sa  ofere o alternativa ecologica la transportul in comun. Bicicletele vin la un pret accesibil si nu trebuie sa iti bati capul cu service-ul ori depozitarea lor.

Sunt comode, elegante si pot fi folosite cu orice vestimentatie, inclusiv rochii. Ele vin perfect echipate pentru oras: cos, portbagaj, semnalizare luminoasa, aparatoare de noroi si aparatoare la lant. Alternativa tBike este ecologica, ajuta la micsorarea emisiilor poluante si te face sa te mentii usor in forma.

Inca de la lansare, tBike a contribuit concret la marirea numarului de biciclisti ai orasului nostru, oferind ture gratuite in cadrul Festivalului Plai 2009. Vizitatorii au spus ca tBike a fost una dintre principalele atractii ale evenimentului. Apoi, a incurajat dezvoltarea comunitatii de biciclisti din Romania prin sustinerea celei mai importante reviste pentru bikeri, www.freerider.ro, dar si prin oferirea de informatii la cald pentru pasionati, prin intermediu contului de Twitter (@tbiketm). tBike a fost, de asemenea, partener la doua dintre conferintele TEDxTimisoara, una dintre ele in premiera in Romania, prin transmiterea live a conferintei mondiale din India.

Sistemul de tarifare este foarte flexibil, si in acest moment porneste de la 12 lei pentru o jumatate de zi in timpul saptamanii si respectiv 20 lei pentru o zi intreaga. In weekend o jumatate de zi costa 15 lei iar o zi intrega 25. Pentru cei cu abonamente lunare pretul poate cobori pana la 4.3 lei pe zi.

Centrul este deschis de la 8.00 – 20.00. Exista reduceri pentru studenti, grupuri de persoane, pensionari si revolutionari. Primul pas este sa suni la unul din numerele de telefon ale centrului de inchirieri tBike, in reteaua Vodafone: 072-ia-tbike (adica 072-42-82453) sau DigiMobil: 0770-207-392. Aici afli cel mai apropiat centru de inchiriere. In acest punct primesti bicicleta si distractia incepe! Seara, o inapoiezi in locul convenabil. Pentru adevaratii pasionati exista si abonamente lunare.

Informatii despre tBike se gasesc la cele doua numere de telefon, dar si pe www.tbike.ro, sau contul de twitter: @tbiketm.

TARIFELE PENTRU O JUMATATE DE ZI SI O ZI –  tBike

In timpul saptamanii (L-V)
12 RON / 6 ore
20 RON / 12 ore

In weekend (S-D)
15 RON / 6 ore
25 RON / 12 ore

Sistemul de tarifare este foarte flexibil existand mai multe tipuri de abonamente.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.