Targ de biciclete in centrul orasului Timisoara

0

Evenimentul are loc cu ocazia Saptamanii Mobilitatii, care se va desfasura in perioada 16-22 Septembrie ’11.

Targul se va organiza la Timisoara chiar in centrul orasului, va avea loc un targ de biciclete in aer liber. Adica poti cumpara si vinde biciclete, triciclete, trotinete, role si skate-uri, scriu prietenii de la liberinmiscare.ro

Este un eveniment organizat de Primaria Municipiului Timisoara care face parte dintr-o campanie a Uniunii Europene de sensibilizare a cetatenilor cu privire la folosirea transportului in comun a bicicletelor si a mersului pe jos in detrimentul transportului auto.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează