Supermaratonul Arad-Bekescsaba la a XIV-a ediţie

0

În zilele de 21-22 mai 2011 va avea loc cea de-a XIV-a ediţie a Supermaratonului.

Sute de alergători, biciclişti şi rolleri din România şi Ungaria, dar şi din alte ţări, sunt aşteptaţi să ia startul în tradiţionala cursă transfrontelieră dintre oraşele Arad din România şi Bekescsaba (Ungaria). Prima etapă, de la Bekescsaba la Arad prin punctul de frontieră Turnu, măsoară 103,8 km iar a doua zi traseul de întoarcere este ceva mai scurt,  93 de km.

Supermaratonul este o cursă deschisă participanţilor de toate vârstele, amatori sau profesionişti, care pot să concureze individual sau pe echipe. Inscrierile se pot face până în data de 15 mai 2011 la sediul Direcţiei de Sport şi Tineret Arad, pe str.Lucian Blaga nr.20. Până acum s-au înscris deja peste 100 de concurenţi.

 

Supermaratonul Arad-Bekescsaba 2011 este organizat în parteneriat de Primăria Municipiului Arad, Consiliul Judeţean, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Arad şi Primăria Bekescsaba, Consiliul Judeteam Bekes şi Buda-Cash Békéscsaba Atletikai Club.

 

Sursa: Biroul de presă – PRIMARIA MUNICIPIULUI ARAD

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează