Supermaratonul Arad-Bekescsaba la a XIV-a ediţie

0

În zilele de 21-22 mai 2011 va avea loc cea de-a XIV-a ediţie a Supermaratonului.

Sute de alergători, biciclişti şi rolleri din România şi Ungaria, dar şi din alte ţări, sunt aşteptaţi să ia startul în tradiţionala cursă transfrontelieră dintre oraşele Arad din România şi Bekescsaba (Ungaria). Prima etapă, de la Bekescsaba la Arad prin punctul de frontieră Turnu, măsoară 103,8 km iar a doua zi traseul de întoarcere este ceva mai scurt,  93 de km.

Supermaratonul este o cursă deschisă participanţilor de toate vârstele, amatori sau profesionişti, care pot să concureze individual sau pe echipe. Inscrierile se pot face până în data de 15 mai 2011 la sediul Direcţiei de Sport şi Tineret Arad, pe str.Lucian Blaga nr.20. Până acum s-au înscris deja peste 100 de concurenţi.

 

Supermaratonul Arad-Bekescsaba 2011 este organizat în parteneriat de Primăria Municipiului Arad, Consiliul Judeţean, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Arad şi Primăria Bekescsaba, Consiliul Judeteam Bekes şi Buda-Cash Békéscsaba Atletikai Club.

 

Sursa: Biroul de presă – PRIMARIA MUNICIPIULUI ARAD

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.