Start inscrieri Triathlon Challenge Mamaia 2014!

0

Start inscrieri Triathlon Challenge Mamaia 2014!

Cel mai mare triatlon din Europa Centrala si de Sud-Est. Cel mai asteptat triatlon din Romania. Cupa Europeana, sub licenta ITU.

triathlon mamaia 2014

Anul acest ne vedem pe 5-7 septembrie la Mamaia, la cea de a VI-a editie. Va fi una cu totul speciala, la cele mai inalte standarde de organizare, participare si voie buna. Vom fi gazdele Cupei Europene de Triatlon, sub licenta ITU si ale Grand Final Romanian Triathlon Series. Deci va fi de cel putin 2 ori peste experienta editiei trecute & 2 motive in plus de sarbatoare.

Dar pana la ziua marii provocari, va anuntam ca formulare de inscriere au fost deschise ieri si asteapta sa va inregistrati.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează