Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Start festiv incendiar la Danube Delta Rally® – 2014

0

Startul festiv, desfasurat in piata Civica din Tulcea a adunat ieri un numar impresionant de spectatori, peste 12.000, conform informatiilor primite de la Jandarmeria Tulcea. La ceremonia de deschidere au fost prezenti: Razvan Filipescu – Presedintele Autoritatii Nationale de Turism, autoritatile locale si, spre incantarea spectatorilor, vedetele Gina Pistol – care a prezentat evenimentul alaturi de  Arnold Cobilanschi, Alina Puscas, Andreea Mantea, Doru Todorut, Cosmin Selesi, precum si Delia Matache care a sustinut si un concert de deschidere al evenimentului.

In cursul acestei dimineti s-a desfasurat sesiunea de shakedown in care Francois Derlecour, campionul Romaniei in 2012 si 2013 a scos cel mai bun timp, 02 min 01s, urmat de Simone Tempestini si Gergo Szabo.

Programul zilei de astazi va continua cu patru probe speciale, Telita si Cocosu fiecare parcurse de doua ori urmate de superspeciala din central Tulcei, la ora 20:05.

_DSC2041

Ultima zi a raliului  va fi maine, 31 mai 2014, zi in care pilotii vor concura pe alte doua probe speciale – Babadag si Eoliene, urmate, ca si in prima zi, de superspeciala din oras incepand de la ora 16:50.

Festivitatea de premiere se desfasoara pe faleza din Tulcea, sambata, la ora 20:00.

Dupa cele doua zile de recunoasteri si shakedown pilotii s-au declarat incantati de starea excelenta a probelor de concurs si au promis un spectacol plin de adrenalina pentru fanii acestui sport.

Danube Delta Rally® a fost reluat în 2013, după o pauză de 20 de ani şi s-a aflat încă de la început pe prima poziţie în etapele Campionatului National de Raliuri Dunlop. Raliul este organizat de Clubul Nautic Mototrsport, cu susţinerea Consiliului Judeţean şi a Primăriei Tulcea, dar şi cu  sprijinul partenerilor tradiţionali: Nautic Experts, DDS Group, Maritimo Shopping Centre –Constanta, Vard Ficantieri – Tulcea, Pensiunea Doi Capitani – Delta Dunarii, Vinuri de Macin, Azuga Waters,  CrisTim,  Scame Electrical Solutions, BCR Leasing,  JT Grup, Service Auto Convenabil,  ZIP Escort, Evo GPS, Taxi Pelicanul – Bucureşti, dar şi a partenerilor media:  Digi 24 Constanta, Europa FM, Antena 1, Radio Delta şi bineînţeles Asociaţia de Promovare Litoral Delta Dunării.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.