Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sportivi de talie internationala s-au intrecut alaturi de cei 140 de participanti la Triatlonul Lacului Valiug

0

Asociatia Triatlon Team Timisoara a organizat in data de 13 august, la Ponton Casa Baraj din Valiug un eveniment sportiv de tip triatlon unde s-a bucurat de prezenta a 140 de participanti.

Scopul evenimentului a fost de a promova un stil de viata sanatos, incurajand participarea iubitorilor de sport, amatori si profesionisti, indiferent de varsta, gen sau performante sportive.

FB_IMG_1471435489715

Evenimentul s-a bucurat si de participarea unor sportivi de talie internationala. Printre acestia se numara Ciprian Balanescu, multiplu campion national la duatlon si triatlon ce a cucerit Europa prin abilitatile sale atletice si Horia Colibasanu, singurul roman care a escaladat trei dintre cei mai periculosi munti ai lumii.

Concurentii s-au intrecut in cadrul probelor sprint, olimpica si stafeta, pe categorii de varsta si gen, la probe de inot, ciclism si alergat. Castigatorii au fost rasplati cu premii.

La proba olimpica open, masculin au iesit invingatori: Ciprian Balanescu (locul 1), Horia Colibasanu (locul 2), Cosmin Gheorgheni (locul 3). Proba olimpica open feminin le aduce fruntase pe Caragea Emilia, respectiv Damsa Codruta.

Primele locuri din cadrul probei de sprint open, masculin au fost cucerite de catre Cusnis Vlad (locul 1), Gosa Vasile (locul 2) si Zorila Dragos (locul 3). La proba de sprint open, feminin, castigatoarele sunt: Berci Bianca (locul 1), Somogyi Timeea (locul 2) si Ghita Anca (locul 3).

”Putem marca acest eveniment ca o mare reusita, atat datorita implicarii participantilor, cat si a  atmosferei de relaxare maxima. Competitia a fost urmata de o seara de petrecere, unde am sarbatorit faptul ca am reusit sa aducem impreuna oameni care cred in frumusetea sportului. Le multumim tuturor participantilor, sponsorilor, voluntarilor, autoritatilor locale, si nu in ultimul rand gazdei noastre, domnului primar Nelu Popa care ne-a pus la dispozitie toata infrastructura necesara acestui eveniment”, spune Titus Paun, coordonatorul evenimentului.

Triatlon Team Timisoara este un club sportiv ce promoveaza conceptul de triatlon in zona de vest a Romaniei, ajutand la dezvoltarea unei comunitati sanatoase cu spirit de jucator. Pentru mai multe informatii despre asociatie, accesati http://csttt.ro/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.