Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SPEO & FOTO Camp @ Cristian Lascu

0

SPEO & FOTO Camp va avea loc in perioada 7-10 Aprilie in comuna Ciresu judetul Mehedinti alaturi pe Cristian Lascu. 

075

INSCRIE-TE la Speo & Foto Camp, gandit si creat in jurul lui Cristian Lascu. Vorbim de un om insetat de cunoastere si de descoperirea si promovarea minunatiilor naturale. Poate cea mai cunoscuta reusita a lui a fost descoperirea, in 1986, a pesterii Movile din judetul Constanta. Vorbim de un ecosistem care s-a dezvoltat separat fata de ce intalnim oriunde altundeva pe pamant, populat cu 33 de specii endemice.

Dan11Un speolog apreciat in toata lumea pentru munca lui de explorare si fotografie de pestera, Cristian Lascu este redactorul sef al National Geographic Romania, un interlocutor dinamic, fin pedagog si te contamineaza instant cu energia si pasiunea lui pentru lumea subterana.

Suntem onorati ca a acceptat propunerea noastra de a creea impreuna o Experienta Wild Thing gandita pentru tinerii care vor sa descopere frumusetile subterane si amatorii de fotografie creativa.

Vom petrece impreuna cateva zile in care vom intra in doua pesteri si vom invata de la el:

ce inseamna speologia, cum te apuci sa explorezi o pestera

cum sa recunoastem ecosistemul subteran si ce ne ofera el

cum sa ne pazim de pericolele din adancuri, ce faci si ce nu faci cand te aflii intr-o pestera

cum te pregatesti si ce echipament sa iti iei la tine

ce inseamna fotografia de pestera, cum se practica ea pentru a produce emotie in sufletul privitorului

facem un atelier practic de fotografie la locul faptei

Ne vom caza intr-o cabana fara pretentii de confort dar curata si pregatita sa primeasca o gasca tanara si entuziasta. Plecam pe 7 Aprilie la pranz si ne intoarcem pe 10 Aprilie seara. Numarul de locuri este limitat la 15.

Echipament: casca de protectie, lanterna frontala, sac de dormit si imbracaminte “normala” de outdoor. Fiecare isi aduce propriul aparat foto. Pentru cei care nu au lanterna frontala sau sac de dormit, va aducem noi for free. 

Fee-ul de participare include participarea la Speo & Foto Camp, mancarea, cheltuielile administrative la fata locului si cazarea. Nu include taxa de intrare in pesteri (~10RON/persoana) si transportul (din experienta noastra nu ar trebui sa depaseasca 70RON/persoana).

Tineri (14-23 ani): 300 RON + transport

Tineri (24 – 35 ani): 450 RON + transport

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.