Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SkirtBike Arad / 3 iunie 2012

0

Evenimentul SkirtBike Arad se va desfăşura in data de 03 iunie 2012, de la ora 11:00 in Piaţa Avram Iancu, în spatele Teatrului Ioan Slavici.

 

Traseul paradei este:

Piaţa Avram Iancu – Bulevardul Revoluţiei – Podgoria – Platoul din faţa Gării Arad – Retur

Parada va fi insoţită pe tot parcursul traseului de către Poliţie.


Ce este SkirtBike?

  • este singurul eveniment destinat cu precădere femeilor care folosesc bicicleta, la care doamnele şi domnişoarele sunt încurajate să pedaleze în ţinute chic si cu bicicletele împodobite.

SkirtBike  îşi propune să redea femeilor curajul de a pedala în oraş şi de a se exprima în stilul lor unic şi cochet. Mersul pe bicicletă reprezintă un mod de viaţă echilibrat, plin de naturaleţe, simplitate, feminitate şi atitudine oriunde ai merge, la serviciu, la piaţă sau în oraş cu prietenii. Bicicleta este noua ”little black dress”.

Initiatori:

  • În Arad, acest eveniment este organizat de către Asociaţia “Bike For All” în colaborare cu Asociaţia ”Paşi peste Graniţe” si Lidia Flutur.

Scop şi obiective:

  • Organizatorii îşi propun să încurajeze femeile să folosească bicicletele ca mod de viaţă, în transportul lor de zi cu zi şi să înţeleagă că mersul pe bicicletă nu le restricţionează în nici un fel activitatea, ele putănd purta orice fel de îmbrăcăminte fără a-şi pierde feminitatea.
  • Scopul acestui proiect este de a promova si sustine ciclismul ca stil de viata, prin intermediul unor evenimente de anvergura accesibile publicului larg.

Toate participantele au posibilitatea de a se inscrie la tombola cu premii acordate de catre sponsorii evenimentului.Marele premiu pentru cea mai chic biciclista este o tinuta oferita de catre ARINA VARGA.

Contact: http://bikeforall.ro/evenimente/skirtbike-arad/

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.