Se construieste primul bazin de inot din municipiul Tulcea

1

Veşti bune pentru locuitorii municipiul Tulcea! Autorităţile din oraş au anunţatca că au fost demarate de curând lucrările la primul bazin de înot didactic din oraşul Tulcea.
Lungimea bazinului de înot care va fi construit pe malul lacului Ciuperca va fi de 25 de metri, potrivit eurourbanism.ro. Lucrările de realizare a bazinului de înot sunt finanţate de Compania Naţională de Investiţii.

foto wikipedia.org

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează