Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Saptamana Sanatatii si a Curateniei la Constanta

0

 – sustinuta de Spitalul Privat Isis –

Ne dorim o viata sanatoasa si un oras curat insa noi ce facem pentru toate acestea? Poate ca nu veti gasi multe raspunsuri si astfel va veti da seama ca este timpul sa va mobilizati!

Va propunem ca zilnic, incepand de astazi, sa faceti ceva pentru voi, familie si societate. Cu pasi mici cladim un viitor sigur; ii educam pe cei mici si le stimulam simtul civic. Totul pentru o viata sanatoasa!

Vino pe 25 octombrie, ora 10:00, in parcarea I velo din zona Gravity Park (Parc Tabacarie, Constanta)! Ti-am pregatit o bicicleta si un echipament de protectie pentru campania de ecologizare!

Tu poti fi un model pentru societate! Implica-te!

constanta pedaleaza octombrie 2015

Despre Constanta pedaleaza

Va asteptam cu drag alaturi de noi, duminica 25 octombrie  la ora 09:30, in parcarea I velo (zona Gravity Park). Constanta pedaleaza la cea de-a VIII –a editie! Sute de amatori si profesionisti s-au alaturat la fiecare eveniment de acest gen, numarul copiilor participanti fiind in crestere.

Cursa este programata pentru ora 10:00, iar la intoarcere, ii invitam pe toti participantii sa se alature echipei noastre de voluntari, in proiectul Curatam Constanta noastra – Campanie de ecologizare.

Echipamentul de protectie, folosit la ecologizare, va este pus la dispozitie de organizatori.

Am aprecia implicarea dvoastra si dorim sa va asiguram ca rezervarea bicicletei nu este conditionata de participarea la Campania de ecologizare.

Despre Campania de ecologizare

Voluntarii Asociatiei Clubul Isis si-au anuntat intentia de a se implica in campania „ Curatam Constanta noastra” pe care Primaria Municipiului Constanta o va derula in perioada 1-31 octombrie. In acest sens, va transmitem calendarul de activitati de ecologizare pe care ne-am propus sa-l parcurgem in ziua de 25 octombrie si va invitam sa va alaturati echipei noastre:

–          zona Gravity Park (echipa de lucru nr.1 si 2)

–          zona Parc Tabacarie – segmentul City Park Mall – intrarea in parcul Tara piticilor (echipa de lucru nr. 3 si 4)

–          Parc Tara piticilor ( echipa de lucru nr.5, 6, 7)

Estimam un numar de 200 participanti, inclusiv parinti (mai ales tatici activi) care frecventeaza acest loc public.

Toti cei care se alatura initiativei noastre vor primi din partea Asociatiei Clubul Isis echipament  de protectie, de unica folosinta, format din boneta, manusi, botosi.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.