Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

S-a dat startul înscrierilor pentru cea de-a patra ediție a Make it! Race it! Recycle it!

0

Make it! Race it! Recycle it! este o competiție sportivă neconvențională unică în România, aflată deja la a patra ediție și care se va desfășura în aer liber, pe râul Bega în Timișoara, în 8 Iunie 2019.

Echipele participante își vor construi câte o ambarcațiune folosind doar materiale reciclabile și vor concura cu ea alături de celelalte echipe înscrise în competiție.

Dacă până acum se adresa în special companiilor și ONG-urilor, începând cu această ediție înscrierile sunt deschise și pentru școli și licee (elevi în clasele XI-XII), dar și pentru grupuri de prieteni.

Alte modificări împortante adusă față de edițiile anterioare sunt:

  1. Folosirea lemnului este total interzisă!

  2. Din juriu vor face parte și profesioniști – arhitect, designer

  3. Au fost introduse două categorii noi: ”Impresie artistică” și ”Saved by the bell”

Înscrierile se pot face până cel târziu în 10 Mai 2019 în limita celor 30 de locuri disponibile. Detalii pe http://ecostuff.ro/make-it-race-it-recycle-it/.

Make it! Race it! Recycle it! este singura competiție de acest gen din România și militează pentru un stil de viața prietenos cu mediul. Conștientizarea importanței protecției mediului și implicit a colectării selective și a refolosirii/reciclării a stat la baza ideii de organizare a acestui eveniment.

Gândit ca un exercițiu de educație ecologică alternativă, în care participanții învață să refolosească într-un mod care stimulează creativitatea și lucrul în echipă, proiectul te scoate puțin din zona de confort, încurajează gândirea laterală și stimulează creativitatea. Ne bucurăm că numărul și diversitatea participanților crește și sperăm să prindă curaj cât mai mulți și să participe la această ediție.” – EcoStuff Romania

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.