Plimbare cu bicicleta intre Timisoara si ….Serbia?

0

Plimbare cu bicicleta intre Timisoara si ….Serbia? Da, ar putea sa fie realitate caci exista un proiect de constructie a unei piste de biciclete intre orasul banatean si Serbia. Si nu oricum ci chiar pe malul raului Bega! Construirea traseelor cicloturistice pe malul raului Bega, din Timisoara pana in Serbia, va incepe in 2013. Valoarea proiectului este de 2.3 milioane de euro, anunta opininatimisoarei.ro

Proiectul „Valorificarea potentialului turistic transfrontalier, incluzand piste de cicloturism de-a lungul raului Bega, in aval de Timisoara”, derulat de Administratia Bazinala Apele Banat, se intinde pe o perioada de 18 luni.

Bega Bulevard

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează