Pista de bicicleta intre Oradea si Ungaria! Circa 5,8 milioane euro investitie!

2

Veşti bune pentru iubitorii de biciclete din Oradea! A fost lansată o  iniţiativă de realizare a unei piste de biciclete cu o distanţă totală de 35 kilometri, urmând traseul Berretyoujfalu – Mezopeterd – Biharkeresztes – Artand – Borş – Oradea!
Investiţia ar putea fi parte din Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria – România 2007 – 2013. Potrivit realitatea.net „proiectul e evaluat la circa 5,8 milioane euro (valoarea exactă se va şti după elaborarea studiilor de fezabilitate). 1,86 milioane euro – finanţarea pentru partea română, care are o cotă de cofinanţare stabilită la doar 2% din cheltuielile eligibile.”

Consiliul Local Oradea a aprobat joi alocarea părţii de cofinanţare ce revine Oradiei – 20.666 euro – bani ce vor fi folosiţi pentru elaborarea studiilor de fezabilitate, informează Bihor Online.

via happynews.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. Pingback: Transilvania face piste | Bicla.ro – pentru bicicliştii urbani amatori

  2. avatar

    Abia astept sa vad odata gata pista de biciclete dintre Oradea si Berretyoujfalu. Deocamdata totul stagneaza la faza de proiect. Dar sunt sigur ca se va trece odata si la faza de constructie

Comentează