Peste 250 de jucatori vor participa la Platinum Mamaia – Cupa Vicomte A.

0

Se anunta un weekend plin de tenis si distractie pe litoralul romanesc

Mai sunt cateva zile si mult asteptatul turneu Platinum Mamaia – Cupa Vicomte A., coordonat de Circuitul Tenis Partener, va lua startul! 255 de jucatori au dat curs invitatiei la evenimentul ce va avea loc in perioada 30 iulie – 2 august 2015, la Tenis Club IDU din cunoscuta statiune de pe litoralul romanesc.

unnamed

Va fi un weekend plin de sport si pasiune pentru tenis la cea de a 6-a editie a acestui turneu de pe malul Marii Negre, iar meciurile se anunta foarte interesante. Pentru ca este unul dintre cele mai placute evenimente si au fost multe cereri, tablourile au fost marite la cele mai multe niveluri de joc. Astfel, s-au inscris peste 175 de jucatori pe tablourile principale la probele de simplu, iar la cele de dublu peste 40 de echipe se vor duela pe zgura. Mai multe informatii pot fi gasite pe pagina oficiala a turneului si pot fi accesate prin click aici.
Vor fi organizate meciuri pentru aproape toate nivelurile, respectiv cele cuprinse intre 4 si 8, si nivelul 5 la feminin. Totodata, juniorii de nivelul 5 vor avea parte de meciuri la simplu, iar la dublu se vor desfasura pentru cei incadrati la nivelurile 5, 6, 7, 8 si 9.
Participantii vor avea ocazia sa se destinda in cadrul unor activitati conexe si savura cateva surprize placute pregatite de sponsori si parteneri: ora Head si ora Wilson, pe durata carora se vor putea testa mingi si rachete de tenis si afla noutati din domeniu, dar si descoperi cateva gadgeturi interesante; Player’s Party este o petrecere la care buna dispozitie e mereu prezenta si nimeni nu trebuie sa lipseasca de la aceasta; turneul de tenis de masa si turneul de darts sunt binevenite atat pentru jucatori, cat si pentru sustinatorii lor.
Vicomte A. Paris, partenerul oficial al evenimentului Platinum Mamaia dar si Platinum Bucuresti, este un sponsor cu traditie al competitiilor de inalta clasa din Europa. Vicomte A. Paris se adreseaza barbatilor, femeilor si copiilor si propune tinute ce acopera intreaga garderoba si va ajuta sa fiti mereu in trend. In Romania, tinutele Vicomte A. sunt disponibile in Promenada Mall din Bucuresti, la etajul unu, dar si online pe www.vicomte-a.eu.
In paralel, va avea loc si turneul de tenis cu traditie pentru copii, coordonat de Circuitul Tenis10, ce se va desfasura duminica, 2 august, in cadrul Tenis Club IDU. Copiii se mai pot inscrie la acest eveniment pana miercuri, 29 iulie, la ora 20:00, iar pentru rezervare click aici.
Va asteapta trei zile de super tenis la Mamaia si multe surprize!

***

Despre Circuitul Tenis Partener:
Proiectul Tenis Partener, aflat in al 7-lea an de existenta, este destinat tuturor jucatorilor de tenis amatori din Romania, fiind coordonat de MPG. Tenis Partener are o plaftorma online speciala dedicata membrilor sai – www.tenispartener.ro, utilizeaza 6 niveluri de performanta si are propriul sistem de clasamente de joc. Proiectul sportiv se deruleaza la nivel national si include peste 450 de turnee Silver, Gold si Platinum, care se desfasoara in 65 orase, in 100 cluburi de tenis, pe toata durata anului. Varsta minima a jucatorilor este de 11 ani pentru juniori si 18 ani pentru adulti. Targetul MPG este de a atinge un numar de 16.000 de membri in Tenis Partener pana la finalul anului. Detalii si albume de fotografii de la turnee gasiti si pe pagina Facebook a sistemului.

Despre Circuitul Tenis10:
Proiectul Tenis10 a fost creat in urma cu 6 ani pentru a atrage catre acest sport copiii cu varste intre 4 si 10 ani. Sistemul are o platforma online speciala – www.tenis10.ro si este format din competitii sportive organizate pe trei niveluri de joc, fiind adaptate atat rachetele, mingile cat si terenurile de joc la nivelul de dezvoltare fizica al copiilor pe categorii de varsta. ITF a catalogat acest proiect ca fiind “unul dintre cele mai bine coordonate si cele mai profesioniste programe pentru copii existente la nivel mondial, iar Tenis10 a fost nominalizat ca Finalist al European CSR Awards 2013! In prezent, copiii din toata tara pot participa la Circuitul Tenis10 care include 250 turnee, in 30 de orase, in 60 cluburi de tenis, pe toata durata anului. Tinta MPG este de a avea peste 7.000 familii active in Tenis10, pana la sfarsitul acestui an. Detalii si albume de fotografii de la turnee gasiti si pe pagina Facebook a sistemului.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează