Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 1000 de persoane la cursele Timisoara City Marathon

0

Start cu salve de tun la Timișoara City Marathon! Atenție la restricțiile din trafic

Peste 1000 de persoane vor participa duminică, 27 octombrie 2019, la a treia ediție Timișoara City Marathon, pentru șase curse de alergare cu distanțe între 2 și 42 de kilometri. Evenimentul sportiv organizat de Club Sportiv Asociația Alergotura este o invitație pentru sărbătorirea istoriei orașului, momentul ales fiind eliberarea cetății Timișoarei de sub dominație otomană de către prințul Eugeniu de Savoya. Asociația Eugeniu de Savoya, partener pentru eveniment, va fi prezentă în Piața Libertății pentru a da starturile curselor cu salve de tun și pentru scurte momente de paradă a uniformelor gărzii.

Sunt așteptați alergători de toate vârstele, pentru o tură de alergare cu provocare (în cazul curselor de maraton, semimaraton și cros) sau o alergare de plăcere pentru persoanele care fac sport mai rar sau deloc (în cazul curselor pe distanțe de 5 și 2 kilometri).

Traseele de alergare sunt organizate prin parcuri, în zone pietonale, dar și pe drumurile din oraș, astfel că pe anumite sectoare traficul rutier va fi restricționat.

Traficul va fi înschis temporar, între orele 08:45 – 14:00, pe străzile:  str. C. Telbisz, Bd. I.C. Brătianu până înainte de sens și înapoi, str. 20 Decembrie 1989, Podul Saguna (alergătorii pe sensul din amonte, traficul auto restricționat pe sensul din aval), Bd. V. Pârvan (4 benzi pentru alergători), Pasaj Michelangelo (subtraversare), Bd. C. Coposu (4 benzi pentru alergători), Splaiul Nistrului (în dreptul parcului Regina Maria), str. I. L. Caragiale, str. Lonovici până la intrarea în parcul Regina Maria, str. Pestalozzi (3 benzi pentru alergători) până în dreptul străzii Cuvin (cu păstrarea unei benzi pentru acces la Radio TM / TVR), Bd. M. Viteazu (4 benzi pentru alergători) până la intrarea pe strada Sf. Rozalia.

Organizatorii le recomandă conducătorilor auto să folosească aplicația Waze sau următorul link: https://www.waze.com/en/events/timisoara-city-marathon-2019-10-27 pentru a avea informații despre trafic în timp real.

Cursele Timișoara City Marathon se desfășoară în intervalul orar 08.30 – 13.00, cinci dintre ele cu start în Piața Libertății, iar cea de-a șasea – cursa de maraton – cu start în localitatea Otelec, pe pista de biciclete, la granița cu Serbia. De la ora 14.00 este planificată premierea celor mai buni alergători, unde este așteptat și publicul larg pentru a celebra reușitele participanților.

Mai multe informații sunt publicate pe pagina de web a evenimentului și pe pagina de Facebook Timișoara City Marathon. Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor de cursă: Flexik Automation, Alpha Bank, Continental Automotive, Visma și HELLA.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.