Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 1.500 de atelți amatori au concurat la MARATONULUI NISIPULUI din stațiunea Mamaia, eveniment sponsorizat de Amway

0

AMWAY SUSȚINE MIȘCAREA ȘI STILUL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

Stațiunea Mamaia a adunat duminică, 25 martie 2018, peste 1.500 de atleţi amatori şi profesionişti şi alte câteva sute de susţinători la MARATONUL NISIPULUI. Marii câştigători ai cursei de 42 de kilometri au fost: Igor Timbalari din Republica Moldova şi Ionela Muscalu din România. Amway a susținut și în acest an evenimentul sportiv ajuns la cea de-a cincea ediție. Pe parcursul cursei, Amway a fost alături de participanți prin intermediul produselor din gama           XS Sports Nutrition. Lansată în aprilie 2017, gama XS Sport Nutrition by Amway a marcat expansiunea companiei  în domeniul suplimentelor destinate persoanelor care au un stil de viață dinamic.

Ca o extensie a gamei XS, produsele XS Sports Nutrition fac parte dintr-o categorie complet nouă de suplimente sportive de înaltă calitate, care împărtășesc spiritul pozitiv și animat al XS Power Drink și vitalizează portofoliul de produse Amway cu energia potrivită pentru fiecare etapă a performanței sportive. Produsele XS Sports Nutrition conțin nutrienți specifici pentru a alimenta corpul cu ceea ce are nevoie, exact când este nevoie, în timpul sau după orice activitate sportivă, cu scopul de a crește performanța.

Pe tot parcursul maratonului, participanții s-au hidratat cu ajutorul băuturii bogate în electroliți XS ™ Sports Electrolyte Drink. Câștigătorii probelor din cadrul maratonului au primit premii din gama XS Sports Nutrition, precum băuturile sportive XS™ Pre-Workout Drink și XS ™ Sports Electrolyte Drink, batoanele XS™ Protein Bars, pulberea de proteine XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder sau suplimentul cu magneziu XS™ Magnesium Sticks, produse care ajută la energizare înainte de activitatea fizică, revigorare pe parcurs și regenerare după efort.

O surpriză plăcută pentru toți participanții l-a reprezentat și faptul că, în acest an, parteneriatul dintre Amway și Maratonul Nisipului a fost marcat prin susținerea consistentă a cursei de 10 km, care a fost denumită 10 km XS Sports Nutrition.

Maratonul nisipului, eveniment sportiv care a cuprins patru probe competitive (42, 21, 10 şi 5 kilometri) şi o cursă de 1km adresată copiilor şi părinţilor, a fost organizat de Asociația Sportivă “SanaSport” și Radio Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța, Primăria Constanța și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.

Despre Amway

Amway este o companie de vânzări directe, cu sediul în Ada, Michigan, Statele Unite ale Americii, care a înregistrat venituri de peste 8,6 miliarde de dolari în 2017.  Cele mai vândute mărci ale Amway sunt Nutrilite ™, suplimente minerale și dietetice, Artistry ™, produse de îngrijire a pielii și cosmetice, eSpring ™, sisteme de tratare a apei și băuturile răcoritoare XS ™ – toate vândute exclusiv prin intermediul Întreprinzătorilor Privați Amway.  Pentru mai multe informații, vizitați www.amway.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.