Pedalarea de Primavara la Timisoara 17 aprilie 2011

0

Primavara, Timisoara e superba. E anotimpul Verde, e timpul sa iesi din nou in strada!

Te invitam sa pedalam impreuna din nou pe strazile orasului la Pedalarea de Primavara din data de 17 aprilie 2011.

Sursa: www.pedaleaza.ro

Ii asteptam pe toti biciclistii, cu mic cu mare, sa se adune pe Platforma Timco (Intersectia Str. Gheorghe Lazar – Calea Circumvalatiunii) la Casa Verde pentru Biciclete incepand cu ora 10:00. Vom pedala pe un traseu de aproximativ… 7 km: Platforma Timco – Calea Circumvalatiunii – Calea Aradului – Strada Miresei – Strada Aristide Demetriade – Strada Enric Baader – Bulevardul Take Ionescu – Punctele Cardinale – Strada Oituz – Piata Marasti – Strada Vasile Alecsandri – Strada Lucian Blaga – Bulevardul I.C. Bratianu – Strada Michelangelo. La finalul traseului, vom poposi in Parcul Copiilor, unde pregatim cateva surprize.

“Verde pentru Biciclete” este o mişcare pentru pedalare, susţinută de Fundaţia Bega, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, Kiss FM, Ziua de Vest, PressAlert.ro, timisoreni.ro, tion.ro, Agenda, Agenda.ro.

Te asteptam cu drag!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează