Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe 9 octombrie 2011 la Timișoara – alergotura.ro îți oferă ocazia de a transforma o banală alergare într-un act de caritate

0

Misca-te spre o fapta buna!

Pe 9 octombrie 2011 – alergotura.ro iti ofera ocazia de a transforma o banala alergare într-un act de caritate.

Alergotura a luat nastere din dorinta de a incuraja si alti oameni sa faca miscare pentru sanatate. Din 28 mai 2011, atunci când s-a dat startul primei ture de jogging in grup, si pana azi, zeci de oameni au parcurs sute de kilometri si s-au motivat reciproc pentru a duce o viata mai sanatoasa.

Dupa o vara in pas alergator, Alergotura si-a propus sa initieze o campanie prin care sa ofere oamenilor posibilitatea de a transforma placerea de a face miscare intr-o bucurie adusa altor oameni, care au nevoie de ajutor. Si altii au nevoie de o viata sanatoasa, iar noi ii putem ajuta!

Misca-te spre o fapta buna! este o campanie ce incurajeaza toti oamenii, fie ca alearga sau nu, sa isi indrepte privirea si sa se mobilizeze in a oferi un ajutor celor peste 350 de suflete care traiesc in orfelinatul de la Valea Plopului. Parintele Tanase ghideaza in fiecare zi pasii a peste 350 de copii, catre o viata plina de respect si bunatate. Iar pentru gestul sau, merita ca si noi sa ne ghidam pasii spre a-l ajuta!

Cu prilejul maratonului din 9 octombrie, Bucuresti si Timisoara, alergotura.ro ofera posibilitatea ca oricine sa se alature campaniei si sa faca o fapta buna, donand o suma de bani catre orfelinat. In timp ce alergatorii sunt incurajati sa se inscrie la evenimentele de alergare (5, 10, 20 sau 40 de kilometri), ceilalti participanti pot sa ii sustina de pe margine, contribuind impreuna la o experienta frumoasa, pentru sanatatea trupeasca si pentru cea sufleteasca!

 

„Imi doresc ca prin acest eveniment sa ajutam si sa facem cat mai cunoscuta povestea unui roman ce a facut un lucru remarcabil” spune Catalin Petru, initiatorul alergotura.ro.

Cei care sunt in cautare de detalii complete si formular de inscriere, acestea pot fi gasite pe www.alergotura.ro

—————————————————————————————————————–

La manastirea Valea Plopului, parintele Tanase hraneste si ingrijeste in fiecare zi o familie compusa din peste 350 de copii. A decis sa salveze sufletele condamnate pieirii, copii pe care parintii ii abandoneaza dupa nastere, ridicand un orfelinat care functioneaza doar pe baza de donatii.

Fiecare zi este pentru el o noua provocare: sa gaseasca resursele necesare pentru a oferi copiilor un mediu adecvat, in care sa creasca, sa se dezvolte si sa invete; sa-i hraneasca si sa se ingrijeasca ca duc o viata indestulata.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.