Pe 9 octombrie 2011 la Timișoara – alergotura.ro îți oferă ocazia de a transforma o banală alergare într-un act de caritate

0

Misca-te spre o fapta buna!

Pe 9 octombrie 2011 – alergotura.ro iti ofera ocazia de a transforma o banala alergare într-un act de caritate.

Alergotura a luat nastere din dorinta de a incuraja si alti oameni sa faca miscare pentru sanatate. Din 28 mai 2011, atunci când s-a dat startul primei ture de jogging in grup, si pana azi, zeci de oameni au parcurs sute de kilometri si s-au motivat reciproc pentru a duce o viata mai sanatoasa.

Dupa o vara in pas alergator, Alergotura si-a propus sa initieze o campanie prin care sa ofere oamenilor posibilitatea de a transforma placerea de a face miscare intr-o bucurie adusa altor oameni, care au nevoie de ajutor. Si altii au nevoie de o viata sanatoasa, iar noi ii putem ajuta!

Misca-te spre o fapta buna! este o campanie ce incurajeaza toti oamenii, fie ca alearga sau nu, sa isi indrepte privirea si sa se mobilizeze in a oferi un ajutor celor peste 350 de suflete care traiesc in orfelinatul de la Valea Plopului. Parintele Tanase ghideaza in fiecare zi pasii a peste 350 de copii, catre o viata plina de respect si bunatate. Iar pentru gestul sau, merita ca si noi sa ne ghidam pasii spre a-l ajuta!

Cu prilejul maratonului din 9 octombrie, Bucuresti si Timisoara, alergotura.ro ofera posibilitatea ca oricine sa se alature campaniei si sa faca o fapta buna, donand o suma de bani catre orfelinat. In timp ce alergatorii sunt incurajati sa se inscrie la evenimentele de alergare (5, 10, 20 sau 40 de kilometri), ceilalti participanti pot sa ii sustina de pe margine, contribuind impreuna la o experienta frumoasa, pentru sanatatea trupeasca si pentru cea sufleteasca!

 

„Imi doresc ca prin acest eveniment sa ajutam si sa facem cat mai cunoscuta povestea unui roman ce a facut un lucru remarcabil” spune Catalin Petru, initiatorul alergotura.ro.

Cei care sunt in cautare de detalii complete si formular de inscriere, acestea pot fi gasite pe www.alergotura.ro

—————————————————————————————————————–

La manastirea Valea Plopului, parintele Tanase hraneste si ingrijeste in fiecare zi o familie compusa din peste 350 de copii. A decis sa salveze sufletele condamnate pieirii, copii pe care parintii ii abandoneaza dupa nastere, ridicand un orfelinat care functioneaza doar pe baza de donatii.

Fiecare zi este pentru el o noua provocare: sa gaseasca resursele necesare pentru a oferi copiilor un mediu adecvat, in care sa creasca, sa se dezvolte si sa invete; sa-i hraneasca si sa se ingrijeasca ca duc o viata indestulata.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează