Party de biciclete in Timisoara / Let’s Do it Timisoara!

0

Voluntarii Campaniei Let’s Do It, Romania! si echipa timisoara.ro îi invita pe biciclistii din Timisoara la o petrecere.

Biciclistii sunt asteptati în Club Lemon (L. Rebreanu, nr 3, vizavi de Billa Soarelui) sa bea alaturi de echipa un cocktail verde, pe care barmanii l-au pregatit special pentru ei si l-au botezat Let’s Do it, Timisoara! Cheful începe la ora 22 si tine pâna când rezista ultimul invitat. Intrarea este libera.

via liberinmiscare.ro

foto Florin Ghinda, Bucuresti 2010.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează