Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Oradea va gazdui primele turnee Platinum pentru amatori

0

Tenis Partener si Tenis10 vor organiza doua turnee de tenis in orasul din vestul tarii
Pasiunea pentru tenis ne duce pe malul Crisului Repede la Oradea, in vestul tarii, unde se vor desfasura primele turnee Platinum.

In perioada 10-13 septembrie 2015, in incinta Arenei Antonio Alexe, Tenis Partener va da startul jocurilor pentru Cupa Toamna Oradeana.
Tenis Partener_Oradea
In asteptarea acestui eveniment, nerabdarea se simte in aer, pentru ca oradenii au dezvoltat pasiunea pentru sportul alb participand activ si la alte turnee din regiune si din tara in ultimii ani. Se vor organiza meciuri pentru toate nivelurile: 4, 5 mixt, 6, 7, 8 si 9 simplu; 5 feminin; la nivelul 7 va fi un tablou separat pentru cei de peste 40 de ani; 5, 6, 7, 8 si 9 la dublu. Astfel, turneul se prezinta ca fiind cel mai diversificat Platinum din Circuitul Tenis Partener de pana acum, din vestul tarii, in cadrul caruia vor putea sa castige premii importante.
Inscrierile la acest turneu Platinum, Cupa Toamna Oradeana, se fac online pe www.tenispartener.ro si sunt deschise pana duminica, 6 septembrie, la ora 20:00. Pana in prezent au dat curs invitatiei 140 de persoane, iar pe tablourile de simplu 7 (U40) si simplu 8 fiind locuri disponibile doar pe lista de asteptare.
Pe jucatori dar si insotitorii lor ii asteapta mai multe activitati in aceasta perioada, precum Gulas Party, vineri, 11 septembrie, de la ora 19:00, dar si posibilitatea de a se relaxa la Baile Felix, aflate la o aruncatura de bat de oras.
In paralel, la Oradea va avea loc si primul turneu Platinum din Circuitul Tenis10, dedicat copiilor intre 4 si 10 ani. In weekendul 12-13 septembrie 2015, in cadrul acestui turneu sustinut de Itsy Bitsy, se vor organiza meciuri pentru toate nivelurile: rosu, portocaliu si verde. Pustii se vor putea bucura de meciuri interesante si dinamice, mai ales ca Oradea este un oras cu traditie in tenis. A demonstrat acest lucru Christian Teszari care s-a numarat printre cei 7 copii care au luat parte la turneele Tenis10 timp de 5 ani la rand, de la inceputul proiectului, respectiv din anul 2010.
Inscrierile sunt deschise online pe www.tenis10.ro si se inchid miercuri, 9 septembrie, la orea 20:00. Sunt asteptati peste 40 de copii sa dea curs invitatiei la primul turneu Platinum din Oradea. In cadrul evenimentului, copiii se vor bucura de mai multe surprize si de premii atractive. Foarte important de mentionat este ca acest eveniment este ultimul din Circuitul Super10 care poate asigura participarea la Masters Super10 din perioada 18-20 septembrie 2015, iar mai multe informatii gasiti aici.

***

Despre Circuitul Tenis Partener:
Proiectul Tenis Partener, aflat in al 7-lea an de existenta, este destinat tuturor jucatorilor de tenis amatori din Romania, fiind coordonat de MPG. Tenis Partener are o plaftorma online speciala dedicata membrilor sai – www.tenispartener.ro, utilizeaza 6 niveluri de performanta si are propriul sistem de clasamente de joc. Proiectul sportiv se deruleaza la nivel national si include peste 450 de turnee Silver, Gold si Platinum, care se desfasoara in 65 orase, in 100 cluburi de tenis, pe toata durata anului. Varsta minima a jucatorilor este de 11 ani pentru juniori si 18 ani pentru adulti. Targetul MPG este de a atinge un numar de 16.000 de membri in Tenis Partener pana la finalul anului. Detalii si albume de fotografii de la turnee gasiti si pe pagina Facebook a sistemului.

Despre Circuitul Tenis10:
Proiectul Tenis10 a fost creat in urma cu 6 ani pentru a atrage catre acest sport copiii cu varste intre 4 si 10 ani. Sistemul are o platforma online speciala – www.tenis10.ro si este format din competitii sportive organizate pe trei niveluri de joc, fiind adaptate atat rachetele, mingile cat si terenurile de joc la nivelul de dezvoltare fizica al copiilor pe categorii de varsta. ITF a catalogat acest proiect ca fiind “unul dintre cele mai bine coordonate si cele mai profesioniste programe pentru copii existente la nivel mondial, iar Tenis10 a fost nominalizat ca Finalist al European CSR Awards 2013! In prezent, copiii din toata tara pot participa la Circuitul Tenis10 care include 250 turnee, in 30 de orase, in 60 cluburi de tenis, pe toata durata anului. Tinta MPG este de a avea peste 7.000 familii active in Tenis10, pana la sfarsitul acestui an. Detalii si albume de fotografii de la turnee gasiti si pe pagina Facebook a sistemului.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.