Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA: Nu rata înscrierile la Timotion V! Se închid în 31 Martie!

0

Duminică închidem înscrierile pentru Timotion V. Cum vii, cu prietenii sau cu familia?

Ca orice lucru frumos, perioada de înscrieri se apropie de un happy end 🙂 așa că te invităm cu drag să contribui la povestea Timotion din acest an.


Iată ce poți face:

  • Să completezi formularul de înscriere, să alegi o cursă și să achiți taxa de participare în beneficiul unui proiect. Te poți înscrie până duminică, 31 martie 2019, participarea ta fiind confirmată de îndată ce taxa va fi vizibilă în cont, nu mai târziu de 2 aprilie 2019. Pe site, la secțiunea Donații poți verifica dacă te regăsești pe listă.
  • Să alergi împreună cu colegii tăi, prietenii tăi sau cu familia. Timotion e o stare de spirit care merită trăită alături de cei dragi. La fel ca o șampanie bună, efervescența pregătirii și alergarea pentru o cauză nobilă reprezintă o ocazie în sine și trebuie împărțite cu ceilalți. Convinge-i să veniți împreună!
  • Să donezi pentru una sau mai multe cauze care au nevoie de finanțare. Poți dona direct sau poți livra dublă bucurie ajutând un campion să își atingă targetul de fundraising. Ai toate informațiile pe site, la secțiunea Cui să donezi și Campioni.

Dacă nu ești în Timișoara în data de 14 aprilie, dar vrei să alergi cu noi, alege-ţi proiectul, înscrie-te la cursa Timotion Everywhere, iar noi îţi vom trimite un număr de concurs pe care să-l printezi şi să-l porţi într-o alergare de cel puţin 1 km în data de 14 aprilie! Postează pe pagina de Facebook a Timotion un selfie cu tine şi pune hasthtagul #TimotionEverywhere.

Îți place Timotion, vrei să susții evenimentul, însă din anumite motive nu poți alerga? Donează pentru proiectele care așteaptă finanțare sau vino să-i susții pe cei care participă la curse. Încurajările galeriei tale pot face diferența pentru alergători așa cum fiecare donație este un pas înainte pentru punerea în practică a unui super proiect.

De la an la an, Timotion a crescut și îndrăznim să spunem că în 14 aprilie te așteptăm cu cea mai bună versiune a evenimentului de până acum. Pe lângă cursele de alergare, pregătim intens noutăți, surprize și activități pentru toate categoriile de vârstă și cele mai diferite interese. Dacă crezi în bucuria de a te mișca cu folos, pentru corpul tău și pentru comunitate, cea de-a cincea ediție Timotion e un pariu pe care nu îl poți pierde. Poți doar să câștigi sănătate și distracție, oferind generozitate, alături de cine alegi tu. Pentru că ar fi păcat să vii singur.

Te îmbrățișăm și te așteptăm la sărbătoarea Timotion, indiferent că alergi 1 km sau semimaratonul. Înscrie-te, validează participarea și noi îți promitem cea mai faină alergare din 2019. Nu uita, happy end-ul înscrierilor este 31 martie 2019.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.