Maraton in Tara Gugulanilor in 26 iunie 2011

0
Descoperă „Ţara Gugulanilor” participand la un eveniment ciclist in Munţii Ţarcu ! Descoperă frumuseţea naturii de lângă noi şi învaţă sa o apreciezi! Participă singur sau cu familia la competiţie şi atacă premiile!

Te aşteapta traseele să le parcurgi… poti alege din:
– trei nivele de dificultate pentru trasee (Maraton 75 km, Race 50 km, Discovery 30 km)
– probă Family (kids love that)
– Minicurse copii (Lupişori şi Ursuleţi, pentru ca vrem sa pedaleze şi cei mici)

Când?  Duminică 26 iunie 2011, ora 10
Unde?  Poiana Mărului, Munţii Ţarcu (munţii Ţării Gugulanilor).

Daca nu participi, vino să încurajezi concurenţii pe traseul de concurs: Poiana Mărului – Cuntu – Vârciorova – Borlova – Muntele Mic – Poiana Mărului (proba de Maraton).

Din programul weekendului: ture ghidate de drumeţie, aer curat, tabără de corturi şi foc de tabară, seară de proiecţii (sâmbătă), demonstraţii de bike şi alte bunătaţi legate de natură, munte şi ciclism.

PS: Multumim Codruta pentru informatie!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează