Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Jucăm pentru Cristi” – Cupa București, un turneu de dublu cu o misiune caritabilă

0

Participantii vor contribui direct la sprijinirea lui Cristi Țânțar, membru al echipei MPG, care a pus umarul la construirea platformei Tenis Partener

În weekendul 25-26 martie 2017, pasionații de sportul alb din Capitală sunt invitați la Academia de Tenis Herăstrău pentru o ediție specială a super turneului de dublu Cupa București. În acest an, evenimentul va fi dedicat sprijinirii colegului nostru Cristian Țânțar, membru al echipei de IT al MPG, care pus bazele platformei actuale Tenis Partener, cu îndemnul: Jucăm pentru Cristi”!

Tenis Partener_Cupa Bucuresti 2

Cristi, în vârstă de 37 de ani, de meserie programator, trece printr-o încercare deosebit de grea deoarece anul trecut a fost diagnosticat cu tumoare malignă pe creier, iar echipa MPG și Fundația ProAm Events face eforturi continue să contribuie la strângerea de fonduri necesare tratamentului său într-o clinică de specialitate din Germania, care ajung la suma de 50.000 de euro.

Turneul Cupa București va avea un grafic special de joc dedicat amatorilor de dublu, iar înscrierile se realizează în perioada 6 – 22 martie pe www.tenispartener.ro. Toate taxele de rezervare strânse la ediția Cupa București din acest an vor fi direcționate pentru tratamentul colegului nostru. Participanții se vor bucura de o atmosferă frumoasă de joc și de probe disponibile pentru toate nivelurile. Câștigătorii vor fi răsplătiți cu premii ce constau în vouchere și produse din partea sponsorilor. Weekendul 25-26 martie va închide totodată sezonul 8 al Circuitului Tenis Partener.

În urmă cu o lună, Cristian Țânțar a fost operat la Brain Institut București, iar specialiștii au reușit îndepărtarea tumorii în proporție de 90%. Acest fapt, la care se adaugă și riscul crescut de recidivă, impune continuarea tratamentului în vederea eliminării acestor riscuri. Suma necesară pentru tratament, în valoare de 50.000 euro, va fi strânsă din mai multe surse prin eforturile susținute ale familiei la care se adaugă cele ale Fundației ProAm Events, care va asigura transparența încasărilor și cheltuirii acestor fonduri.

Persoanele care vor să facă donații pentru Cristian Țânțar pot depune banii în contul: RO 85 RNCB 0280115216090005, deschis la agenția BCR Dorobanți de Fundația ProAm Events.

Susțin turneele Circuitului Tenis Partener, proiect sportiv coordonat de MPG, și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de tenis, partenerul de recrutare eJobs, alături de partenerii media principali INGA Media, Libertatea și de partenerii media Comunicatedepresa.ro, Orasulm.eu, România Pozitivă, IReporter, Edu-news.ro și Insport.

Vă mulțumim și vă așteptăm în teren!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.