Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

I’Velo, NELIMITAT! serviciile de bike-sharing I’Velo Urban și cele de închiriere biciclete I’Velo Relax sunt unificate prin aplicația I’Velo

0

I’Velo, NELIMITAT !

Începând din 26 august, serviciile de bike-sharing I’Velo Urban și cele de închiriere biciclete I’Velo Relax sunt unificate prin aplicația I’Velo.

Clienții vor avea acces nelimitat la cele două sisteme (Relax și Urban) cu ajutorul aplicației sau a cardului de membru. Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play sau Apple Store, iar cardul poate fi achiziționat din centrele Relax sau sediul Urban din Dorobanți (str. Profesor Ion Bogdan, nr 21).

Noul concept I’Velo Nelimitat își propune să ajute și mai mult la fluidizarea traficului din București și să contribuie la o mai mare mobilitate urbană. Accesul mult mai usor la cele două sisteme înseamnă o preocupare continuă a creșterii gradului de satisfacție a utilizatorilor prin oferirea de servicii de calitate și simplu de folosit.

De acum, I’Velo NELIMITAT înseamnă că un utilizator se poate plimba nelimitat cu bicicleta în sesiuni de câte 2 ore cu mențiunea că poate activa butonul de Extra time oricând, înainte de expirarea celor 2 ore, pentru a prelungi sau nu sesiunea de pedalat. Acesta este modul de a verifica statusul bicicletei si că nu vor apărea costuri suplimentare.

Cele mai importante noutăți:

  1. De acum, utilizatorii au acces nelimitat la cele două sisteme (Relax și Urban) cu ajutorul aplicației  I’Velo sau a cardului de membru.

  2. Închirierile se fac pe baza unui abonament (lunar/ anual) sau se poate plăti doar cât folosești, când folosești.

  3. Pentru a deveni membru, se prezință actul de identitate într-un centru I’Velo sau se înregistrează contul direct în aplicația mobilă sau pe pagina noastră web.

  4. Un abonament îți dă practic acces nelimitat la orice bicicletă, din orice oraș, inclusiv la stațiile automatizate din București.

  5. Asta înseamnă că poți începe prin a iniția o închiriere de 120 de minute pe care ulterior o poți prelungi, cu alte 120 de minute, de câte ori vrei tu

  6. Pentru închirierea bicicletelor poți folosi un card de membru I’Velo sau aplicația noastră mobilă

  7. Plățile se poț face direct din aplicația mobilă sau de pe pagina noastră www.ivelo.ro

  8. Toate detaliile contului utilizatorului se găsesc pe pagina ivelo.ro/contul meu sau direct în aplicația mobilă

Principalele obiective sunt încurajarea oamenilor să folosească bicicletele pentru deplasarea rapidă în zonele aglomerate din oraș, cât și ca modalitate de recreere.

Misiunea noastră de a promova mersul pe bicicletă ca mijloc de transport în beneficiul populației continuă și nu doar în săptămâna mobilității! Prin unificarea celor două proiecte, ne dorim să convingem cât mai multe persoane că bicicleta este un mijloc de transport utilitar, rapid, accesibil, dar și un mijloc de relaxare, vital într-o capitală europeană. Să nu uităm că bicicleta reprezintă o soluție pentru diminuarea impactului uman asupra climei și o tranzitie către un mediu mai curat și o societate mai sănatoasă”, Raluca Fiser, Președintele World Cycling Alliance și Green Revolution.

Bicicletele se pot închiria și returna de la orice centru I’Velo Relax sau din stațiile I’Velo Urban, în măsura disponibilității acestora și programului de funcționare.

Tipuri de abonamente

Perioada

ONE PASS

1 luna

1 an

Valoare

10 lei/2h

49 lei

149 lei

Cu peste 1.000 biciclete 8 centre Relax, la nivel national și 15 stații Urban în București, I’Velo va asigura cetațenilor o mai bună mobilitate.

Mai multe informații și detalii despre proiect, găsiți accesând site-ul www.ivelo.ro.

Despre Green Revolution 

Green Revolution, fondată în martie 2009, este prima organizație nonguvernamentală de ecologie urbană din România, ce pune în practică măsurile ce stau la baza construirii unui oraș verde. Green Revolution dezvoltă proiecte variate, care promovează și sprijină: educația ecologică și responsabilitatea față de mediul înconjurător, mijloacele și soluțiile de transport ecologice și economice, adoptarea unui comportament responsabil față de mediu în randul autorităților și companiilor private și de stat.

Despre Kaufland:

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.200 de magazine în 7 țări. Programele de responsabilitate socială reprezintă o componentă cheie în strategia companiei. Asumarea responsabilității ecologice și sociale este un aspect esențial al politicii noastre corporative. Conceptul dezvoltării durabile presupune integrarea unui comerț sustenabil în cadrul tuturor proceselor operaționale, precum și asumarea răspunderii pentru mediu și societate in care activam. Informații suplimentare pot fi accesate pe www.kaufland.ro.

Despre Raiffeisen Bank 

Raiffeisen Bank Romania este o bancă universală de top, care oferă o gamă completă de produse și servicii financiare clienților persoane fizice, IMM-uri sau corporații. Raiffeisen Bank are o rețea de peste 500 de agenții în toată țara care deservesc aproximativ 2 milioane clienți persoane fizice, 100.000 de IMM-uri și peste 8.000 corporații mari și medii. Pentru informații suplimentare: raiffeisen.comunitati@raiffeisen.ro.​

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.