Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

I’Velo deschide al doilea centru în Constanţa

0

Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank anunta deschiderea celui de-al doilea centru I’Velo in Constanta, incepand de sambata, 20 iulie. Centrul va fi amplasat in parcul Primariei.

Constanta este cel de-al treilea oras, dupa Bucuresti si Timisoara, care beneficieaza de mai multe centre interconectate de inchiriere.

Centrul de inchiriere “I’Velo”, din parcul Primariei, zona Statuie, va pune la dispozitia constantenilor 30 de biciclete, sapte zile din sapte, in intervalul 11.00 – 21.30, de luni pana vineri, (ultima inchiriere la ora 20.30) si 10.00 – 21.30 sambata si duminica (ultima inchiriere la ora 20.30).

La fel ca si anul trecut, bicicletele I’Velo vor putea fi disponibile, atat contra cost, cat si gratuit. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv, al talonului de pensie. Tarifele de inchiriere sunt: 3 lei pentru 1 ora si 15 lei pentru 24 de ore.

“Din 2010, cand am lansat I’Velo, si pana in prezent, putem spune ca am reusit sa aratam ca bicicleta nu este doar mijloc de agrement, in week-end, ci chiar mijloc de transport la si de la serviciu. Vrem sa ii incurajam pe oameni sa foloseasca in continuare cat mai mult bicicleta, sa isi lase masinile acasa si sa pedaleze pentru sanatatea lor si a orasului lor”,  a declarat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank.

“Dupa trei ani de I’Velo Constanta, ne bucuram sa constatam ca tot mai multi constanteni au inceput sa foloseasca bicicleta ca mod alternativ de transport si sa constientizeze ca este o modalitate foarte simpla de a avea grija de sanatatea lor, dar si de mediul inconjurator” , a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

i velo constanta

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.