Isis Hospital va invita la Constanta pedaleaza, actiune de promovare a stilului de viata sanatos

0

Isis Hospital va invita la Constanta pedaleaza, actiune de promovare a stilului de viata sanatos, si va ofera un tricou personalizat!

Constanta pedaleaza  sambata 28 octombrie 2017, incepand cu ora 10:00; plecarea este din parcarea de la Telegondola.

Deplasarea se va face pe 1 traseu general cu 4 subtrasee pe categorii de varsta:

Traseu general: Telegondola –> Cazino Mamaia  -> Hotel Iaki –> Summerland – > Navodari si retur.

–          Traseu 1: Telegondola –> Cazino Mamaia (recomandat parintilor cu copii)

–          Traseu 2: Telegondola –> Cazino Mamaia -> Hotel Iaki (recomandat celor care au mai participat si stiu ca pot)

–          Traseu 3: Telegondola –> Cazino Mamaia -> Hotel Iaki-> Summerland (recomandat celor care vor sa isi testeze rezistenta)

–          Traseu 4: Telegondola –> Cazino Mamaia -> Hotel Iaki-> Summerland ->  Navodari si retur (recomandat profesionistilor si celor ce isi asuma efortul fizic daca nu au antrenament).

! *Fiecare traseu va avea un punct de oprire, unde se va astepta revenirea grupului care a ales traseul 4. Participantii care opteaza pt traseele 3, 2, 1 se vor alatura plutonului de Navodari in aceasta ordine si impreuna cu tot grupul se vor intoarce in parcarea de la Telegondola – in conditii de siguranta, dirijati in trafic de reprezentantii Politiei Rutiere si ai celor de la Jandarmerie.

Va asteptam cu drag sa alegeti sa petreceti sambata din 28 octombrie intr-un mod 100% sanatos!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.