Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În Deltă pe Bicicletă & Kayak & Canoe

0

Variația unei experiențe aduce cu sine mai mult interes, curiozitate și energie. Astea sunt argumentele care, anul trecut, au stat la baza deciziei de a organiza o experiență de acest gen la Sulina. Pe lângă argumentele astea clasice îl adăugăm pe cel al gazdei noastre tradiționale “din stuf” – Călin Ene și a lui Sulina Fabuloasă.

Sursa: aici.

Călin e un “haiduc” bănățean care își face an de an transhumanța din câmpiile banatului până-n baltă. Haiduc ca termen ce apropie omul de natură, sălbăticie, vietăți și viața simplă – nu are treabă cu șuții, tâlharii sau hoții Robin Hod-ieni 🙂

Joi – 10 Octombrie ajungem în Sulina pe la prânz și, după o ciorbă bine venită, ne urcăm în bărci pentru 2h de dat la padele/pagăi până ajungem la locul de campare undeva la malul mării. Ne așteaptă o plajă sălbatică, pustie, superbă.

Vineri – 11 Octombrie ne întoarcem la Sulina dar pe un alt drum, mai lung și mai frumos. Durează mai mult, 5-6 ore, dar locurile și lucrurile văzute pe drum merită efortul (alegem drumul în funcție de cât de tare bate vântul)

Sâmbătă – 12 Octombrie urcăm bicicletele în barcă și le trecem pe cealaltă parte a brațului Sulina de unde ne urcăm în șa și îi dăm bice până la Letea ( drum de pământ/pietriș ) unde mâncăm un prânz bun și vizităm pădurea din zonă. Ne întoarcem seara la tabăra noastră din Sulina unde ne așteaptă un borș de pește mniam mniam mniam.

Duminică – 13 Octombrie ne luăm bagajele și ne întoarcem acasă 🙁

Înscrieri aici https://www.wild-thing.ro/experiente-curente/in-delta-pe-bicicleta-kayak-canoe-sulina-10-13-octombrie-2019

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.