Festival de arta speologica SpeoARTA / Timisoara, 28-30 mai 2010

1

A 30-a ediţie a festivalului de artă speologică SpeoARTA
Timişoara, 28-30 mai 2010

Festivalul de arta speologica SpeoARTA este o manifestare culturala de fotografie si film aflata sub egida Federatiei Romane de Speologie. Potrivit speoarta.ro festivalul „isi propune sa prezinte frumusetile si realizarile speologice printr-o expozitie de fotografie itineranta, timp de un an, in diverse orase din tara si strainatate, iar filmele, diaporamele si proiectiile premiate vor fi prezentate intr-un spectacol cu public, in cadrul festivalului.”

Ediţia din acest an se va desfăşura în perioada 28-30 mai, în diverse locaţii din Timişoara.
Organizatorii: Federaţia Română de Speologie şi asociaţiile “De Partea Ta”, „Speleoteam” şi „Prusik” din Timişoara.

De pe site-ul departeata.ro am aflat ca „organizatorii invită speologii din întreaga ţară să se înscrie la concursul de artă speologică SpeoARTA 2010, pe site-ul festivalului, www.speoarta.ro, până în 14 mai inclusiv. Regulamentul concursului, precum şi multe alte informaţii, se găsesc, de asemenea, pe site.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.