Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Deschiderea sezonului de ciclism 2013 in Arad

0
Asociatia Biciclistilor Amatori Arad impreuna cu Parcul Natural Lunca Muresului au onoarea de a va invita la evenimentul „Deschiderea sezonului de ciclism 2013” organizat la sediul Parcului Natural Lunca Muresului in data de 30 Martie 2013.
Programul este foarte variat, cu incepere de la orele 11.00 vom avea organizate consecutiv 5 concursuri de ciclism: unul de „race” prin padure categoria OPEN, unul pentru copii cu varstele intre 8-14 ani, jaloane pentru copii de 4-8ani, sosea pentru toate varstele si orientare pe bicicleta (organizat de Condor Club Arad).
Vor participa totodata la eveniment artisti de la Centrul Cultural Arad, de la Palatul Copiilor, demonstratie de Arte Martiale (Combat Club Arad), vom avea o prezentare de prim ajutor organizata de crucea rosie, scoala de mecanica ciclo organizata de Pro Maniac Arad, prezentarea aspectelor din Legislatia Rutiera care fac referire la biciclisti ca participanti in trafic, prezentarea Primariei Arad cu tematica „pistele de ciclism in orasul Arad si importanta utilizarii acestui mijloc de deplasare” si prezentarea reprezentantilor Primariei Orasului Pecica al proiectului promovat de dansii de incurajare a utilizarii bicicletei si propunerea unor trasee de ciclism in vecinatatea orasului.
Evenimentul se va incheia in jurul orelor 17.00 cu o tombola pentru toti participantii si publicul spectator precum si cu un concert sustinut de trupa B-Ton.
sezon ciclism 2013

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.