Deschiderea sezonului de ciclism 2013 in Arad

0
Asociatia Biciclistilor Amatori Arad impreuna cu Parcul Natural Lunca Muresului au onoarea de a va invita la evenimentul „Deschiderea sezonului de ciclism 2013” organizat la sediul Parcului Natural Lunca Muresului in data de 30 Martie 2013.
Programul este foarte variat, cu incepere de la orele 11.00 vom avea organizate consecutiv 5 concursuri de ciclism: unul de „race” prin padure categoria OPEN, unul pentru copii cu varstele intre 8-14 ani, jaloane pentru copii de 4-8ani, sosea pentru toate varstele si orientare pe bicicleta (organizat de Condor Club Arad).
Vor participa totodata la eveniment artisti de la Centrul Cultural Arad, de la Palatul Copiilor, demonstratie de Arte Martiale (Combat Club Arad), vom avea o prezentare de prim ajutor organizata de crucea rosie, scoala de mecanica ciclo organizata de Pro Maniac Arad, prezentarea aspectelor din Legislatia Rutiera care fac referire la biciclisti ca participanti in trafic, prezentarea Primariei Arad cu tematica „pistele de ciclism in orasul Arad si importanta utilizarii acestui mijloc de deplasare” si prezentarea reprezentantilor Primariei Orasului Pecica al proiectului promovat de dansii de incurajare a utilizarii bicicletei si propunerea unor trasee de ciclism in vecinatatea orasului.
Evenimentul se va incheia in jurul orelor 17.00 cu o tombola pentru toti participantii si publicul spectator precum si cu un concert sustinut de trupa B-Ton.
sezon ciclism 2013

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează