Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cupa Racing Bike Pro Arad, 8 septembrie, comuna Șiria. Vezi PROGRAMUL!

0

Duminica, 8 septembrie 2013, in comuna Șiria, judetul Arad, la orele 10:00 se va da startul competitiei Cupa Racing Bike Pro Arad, a noua din calendarul Riders Club. Evenimentul are startul in Centrul comunei Șiria – Muzeul memorial Ioan Slavici si intampina participantii cu un traseu in Muntii Zarandului, parte a Muntilor Apuseni.

Competitia din comuna Șiria va fi organizata de C.S. RACING BIKE PRO, care va asigura managementul organizatoric, inclusiv obtinerea aprobarilor necesare, curatarea si marcarea traseului, gestionarea si coordonarea punctelor de control, asistentei medicale si punctelor de alimentare. Primaria Comunei Șiria ii este alaturi in acest demers. MPG se alatura organizatorului cu servicii de marketing sportiv si administreaza inscrierile prin intermediul platformei www.ridersclub.ro. In plus, MPG va asigura pachetul de concurs, necesarul punctelor de alimentare si premiile.

Inscrieri

Inscrierile sunt deschise din data de 14 august pe pagina detaliata a evenimentului, de pe site-ul www.ridersclub.ro. Cei care doresc sa participe pot profita pana luni, 2 septembrie, de taxa minima de inscriere, de 50 de lei. Dupa aceasta data, taxa va fi 60 de lei, respectiv 70 de lei pentru inscrierile facute la fata locului, in ziua evenimentului.

Racing Bike Pro Arad 2012- 5

Trasee

Traseul propus pleaca din centrul comunei Șiria, cu urcarea la cetate, pe un sol pietruit, dar stabil. De acolo se ajunge la Manastirea Feredeu (crucea albastra) prin padure, pe un traseu relativ usor, cu un sol preponderent din pamant si pe alocuri cu putina piatra maruntita si cateva radacini, pe o distanta de cca 8 km. De aici continuam putin pe bulina albastra, pana iesim in traseul de creasta (banda rosie) unde se va afla primul punct de hidratare – alimentare. Apoi se face stanga, urmand traseul pana la intersectia spre varful Highiș.

Racing Bike Pro Arad 2012- 3Aceasta portiune are un grad de dificultate usor spre mediu cu scurte urcari si coborari, care pe alocuri sunt rapide, necesitand atentie din partea participantilor. In continuare, traseul conduce participantii pana la intersectia cu marcajul bulina galbena, care ne coboara spre Casoaia. Aceasta portiune pana in Casoaia se face pe sol cu pamanat stabil, dar pe care se gasesc si fagase (canale create de scugerile de apa). Ultima coborare realizeaza iesirea din padure si este o zona usor periculoasa, dar foarte scurta. In sfarsit, in Casoaia ne putem din nou hidrata, la punctul de control si hidratare. Din Casoaia se continua pe sosea, intr-o usoara coborare pana in Araneag, unde la iesirea din localitate se vireaza 90 % la stanga spre Agrisu Mare, dupa care se continua spre cariera Maderat tot pe asfalt. Aici incepe catararea pana in cetatea Cetatea Șiria, dupa care cei de la traseul scurt vor cobori spre sosire pe acelasi traseu pietruit pe care au si urcat imediat dupa start. Cei de la traseul lung, din cetatea Șiriei vor mai face inca odata traseul fara a cobori pana la zona de start.

 

Diferenta de nivel: aprox. 890 m pentru cursa de 38 Km si aprox. 1450 m pentru cursa de 70 Km

Punct de plecare: Centrul comunei Șiria – Muzeul memorial Ioan Slavici

Accesare harta traseu

 

Program

Sambata, 7 septembrie 2013

17.00: Deschiderea inscrierilor si ridicarea pachetelor de concurs

21.00: Inchiderea inscrierilor si ridicarea pachetelor de concurs

Duminica, 8 septembrie 2013

07.30: Deschiderea inscrierilor si ridicarea pachetelor de concurs

09.00: Inchiderea inscrierilor si ridicarea pachetelor de concurs

09.15: Sedinta tehnica

10.00: Start Nivelul 1,2

10.15: Start Nivelul 3,4

15.00: Timp limita de parcurgerea a traseului scurt

17.00: Timp limita de parcurgerea a traseului lung

17.30: Festivitatea de premiere

 

Pachet de concurs

Pe langa experienta parcurgerii unui traseu unic, participantii vor beneficia in pachetul de start de: Covrigei GrandPapa si Briosa, Medalie de finisher, Numar de concurs cu chip de cronometraj, Covrigei GrandPapa, briosa si doza Ursus Cooler la finalul competitiei, Apa, energizant Gatorade, banane, ciocolata, glucoza, biscuiti Velpitar la punctele de alimentare, Zona de spalare biciclete la finish.

Premii

Primii trei clasati in cadrul fiecarei categorii se vor bucura de premii oferite de MPG cu sprijinul sponsorilor si partenerilor Riders Club. In plus, si concursul de la Arad ofera tuturor riderilor participanti sansa de a castiga unul dintre premiile puse in joc la tombola evenimentului. Pentru a intra in posesia premiului, riderii trebuie sa fie prezenti la extragerea din cadrul festivitatii de premiere si sa aiba asupra lor numarul de concurs si un act de identitate. Premiile oferite in cadrul tombolei sunt: 1 cadru GIANT super light din aluminiu AluXX SL in valoare de 3.500 de lei, 3 pachete tricou + sapca.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.