Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cupa Arsenal Park la Ciclism!

0

Pregateste-te de lupta! Inscrie-te in cea mai interesanta competitie de X-Country din tara si castiga Cupa Arsenal Park la Ciclism!

Te asteptam duminica, 26 iunie 2011, la cea de-a doua editie a Cupei Arsenal Park. Printre elemente de tehnica militara, in mijlocul naturii dezarmante, vei infrunta obstacole, vei avea de parcurs un drum cu urcusuri, coborasuri, cursuri de apa, drumuri forestiere, toate pe teritoriul singurei Unitati Militare de Vacanta din Romania.

——-

Categoriile de concurs:
• Seniori (20 – 35 ani) – 3 ture
• Junori (16 – 19 ani) – 3 ture
• Elite (36 – 99 ani) – 2 ture
• Copii (12 – 15 ani) – 1 tura
• Fete (16 – 99 ani) – 1 tura
• X-TRA Kids (6 – 11 ani) – 1/8 din tura

Inscrieri : online, pana in 24 iunie 2011, taxa de participare 0 si la fata locului, in 26 iunie 2011, taxa de participare 20 lei. Detalii pe : www.pedaleaza.ro, www.arsenalpark.ro, www.cupacetatilor.ro si www.cs.gratzu.ro.

Participantii si insotitorii pot beneficia de oferte avantajoase la masa si cazare! Informatii la office@arsenalpark.ro.

Premiile puse la bataie:
o Locul I : un CEC in valoare de 100 euro, diploma si cupa
o Locul II: un voucher de cazare la Arsenal Park de o noapte pentru 2 persoane, cazare in Camera Ofiter dubla, pensiune completa, diploma si cupa
o Locul III: un voucher de cumparaturi de ciclism in valoare de 100 lei, diploma si cupa
Se vor premia cel mai tanar participant si cel mai varstinc participant.

Competitia „Cupa Arsenal Park” este organizata de Verde pentru Biciclete, Clubul Sportiv Gratzu si Arsenal Park Transilvania.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.