Cupa Arsenal Park la Ciclism!

0

Pregateste-te de lupta! Inscrie-te in cea mai interesanta competitie de X-Country din tara si castiga Cupa Arsenal Park la Ciclism!

Te asteptam duminica, 26 iunie 2011, la cea de-a doua editie a Cupei Arsenal Park. Printre elemente de tehnica militara, in mijlocul naturii dezarmante, vei infrunta obstacole, vei avea de parcurs un drum cu urcusuri, coborasuri, cursuri de apa, drumuri forestiere, toate pe teritoriul singurei Unitati Militare de Vacanta din Romania.

——-

Categoriile de concurs:
• Seniori (20 – 35 ani) – 3 ture
• Junori (16 – 19 ani) – 3 ture
• Elite (36 – 99 ani) – 2 ture
• Copii (12 – 15 ani) – 1 tura
• Fete (16 – 99 ani) – 1 tura
• X-TRA Kids (6 – 11 ani) – 1/8 din tura

Inscrieri : online, pana in 24 iunie 2011, taxa de participare 0 si la fata locului, in 26 iunie 2011, taxa de participare 20 lei. Detalii pe : www.pedaleaza.ro, www.arsenalpark.ro, www.cupacetatilor.ro si www.cs.gratzu.ro.

Participantii si insotitorii pot beneficia de oferte avantajoase la masa si cazare! Informatii la office@arsenalpark.ro.

Premiile puse la bataie:
o Locul I : un CEC in valoare de 100 euro, diploma si cupa
o Locul II: un voucher de cazare la Arsenal Park de o noapte pentru 2 persoane, cazare in Camera Ofiter dubla, pensiune completa, diploma si cupa
o Locul III: un voucher de cumparaturi de ciclism in valoare de 100 lei, diploma si cupa
Se vor premia cel mai tanar participant si cel mai varstinc participant.

Competitia „Cupa Arsenal Park” este organizata de Verde pentru Biciclete, Clubul Sportiv Gratzu si Arsenal Park Transilvania.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează