Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cupa Aradului la Ciclism – 12 mai 2012

0

Primăria Municipiului Arad în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret, Asociaţia Sportivă Voinţa, Racing Bike Pro şi ATM Arad Ciclomania organizează în data de 12 mai 2012 Cupa Aradului la ciclism, la care sunt invitaţi să participe toţi arădenii pasionaţi de biciclete.

Competiţia se va desfăşura pe Bd. Revoluţiei, pe un traseu în circuit închis între Teatrul Ioan Slavici şi intersecţia cu str. N.Grigorescu (Libelula). Startul primei probe se va da la ora 15:30, din faţa Primăriei.

Participanţii se vor putea înscrie la următoarele categorii:

  1. Categoria 1  – Family – deschis tuturor familiilor cu copii de vârsta pâna la 7 ani cu un numar minim de 2 participanti pe familie (parinte/tutore + copil) – 1 tura = 1,77 km.
  2. Categoria 2  – Copii intre 7 si 10 ani – 2 ture = 3,5 km
  3. Categoria 3  – Copii intre 10 si 14 ani – 3 ture = 5,3 km
  4. Categoria 4  – Open – deschis tuturor participantilor cu vârste intre 15 si 100 de ani cu toate categoriile de biciclete – 7 ture = 12.39 km
  5. Categoria 5 – Montain-bike profi – 10 ture = 17.7 km
  6. Categoria 6 – Cursiere – 15 ture = 26.5 km

Fiecare concurent va primi o medalie de participare iar pentru câştigătorii fiecărei categorii sunt pregătite premii constând echipamente de ciclism, biciclete de copii şi  vouchere cu valori între 100-500 de lei. Pentru spectatori va fi organizată o tombola cu premii surpriză.

Înscrierile la Cupa Aradului la Ciclism 2012 se pot face online site-ul primăriei www.primariaarad.ro pâna la data de 10 mai 2012 ora 24:00 şi in ziua concursului, în fata Primariei între orele 12:00 si 15:00.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm consultaţi Regulamentul postat pe pagina de internet www.primariaarad.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.