Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cupa Aradului la ciclism / 1 mai 2011

0

Primăria Municipiului Arad în parteneriat cu Direcia Judeteană de Sport şi Tineret, Asociaţia Sportivă Voinţa şi secţia de ciclism a Asociaţiei Turiştilor Montani organizează în data de 1 mai 2011 Cupa Aradului la ciclism, la care sunt invitaţi să participe toţi arădenii pasionaţi de biciclete.

Competiţia se va desfăşura pe Bd. Revoluţiei, pe un traseu în circuit între Teatrul Ioan Slavici şi intersecţia cu str. N.Grigorescu. Participanţii se vor putea înscrie la trei categorii: copii până la 14 ani, care vor parcurge 2 tururi de circuit (aproximativ 3,5 km), categoria OPEN, deschisă tuturor vârstelor şi oricărui tip de biciletă (7 tururi de circuit, aproximativ 13 km) şi categoria viteză, destinată biciletelor cursiere (15 tururi, aproximativ 27 km).
Organizatorii vor oferi numerose premii pentru câştigătorii celor trei curse, dar şi pentru alţi participanţi. Festivitatea de premiere va avea loc la Ştrandul Neptun, cu ocazia deschiderii oficiale a sezonului estival 2011.

Înscrierile pentru participarea la Cupa Aradului la ciclism încep de luni, 25 aprilie, la sediul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret, str. Lucian Blaga nr.20, telefon 0257/280652 0257/280939 şi OnLine aici… De asemenea, în ziua concursului se vor mai putea face înscrieri la linia de start în faţa Primăriei, de la ora 9:00.

Sursa: www.primariaarad.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.