Cupa Aradului la ciclism / 1 mai 2011

0

Primăria Municipiului Arad în parteneriat cu Direcia Judeteană de Sport şi Tineret, Asociaţia Sportivă Voinţa şi secţia de ciclism a Asociaţiei Turiştilor Montani organizează în data de 1 mai 2011 Cupa Aradului la ciclism, la care sunt invitaţi să participe toţi arădenii pasionaţi de biciclete.

Competiţia se va desfăşura pe Bd. Revoluţiei, pe un traseu în circuit între Teatrul Ioan Slavici şi intersecţia cu str. N.Grigorescu. Participanţii se vor putea înscrie la trei categorii: copii până la 14 ani, care vor parcurge 2 tururi de circuit (aproximativ 3,5 km), categoria OPEN, deschisă tuturor vârstelor şi oricărui tip de biciletă (7 tururi de circuit, aproximativ 13 km) şi categoria viteză, destinată biciletelor cursiere (15 tururi, aproximativ 27 km).
Organizatorii vor oferi numerose premii pentru câştigătorii celor trei curse, dar şi pentru alţi participanţi. Festivitatea de premiere va avea loc la Ştrandul Neptun, cu ocazia deschiderii oficiale a sezonului estival 2011.

Înscrierile pentru participarea la Cupa Aradului la ciclism încep de luni, 25 aprilie, la sediul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret, str. Lucian Blaga nr.20, telefon 0257/280652 0257/280939 şi OnLine aici… De asemenea, în ziua concursului se vor mai putea face înscrieri la linia de start în faţa Primăriei, de la ora 9:00.

Sursa: www.primariaarad.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează