Cu ricsa pe strazile din Timisoara!

0

Programul „Verde pentru biciclete” derulat la Timişoara are de curând un nou „ambasador”. Este vorba de o ricşă,  mijloc de transport specific ţărilor asiatice.

verde-pentru-biciclete„Daca pentru tarile asiatice o ricsa inseamna neaparat un mijloc de transport intr-un oras supraglomerat, pentru Timisoara aceasta va fi nu numai o aparitie inedita pe strazile pline de masini, ci si un mod de a promova miscarea, in special mersul cu bicicleta in detrimentul autoturismelor. conform articolului publicat de ziarul Agenda.

„Dorim sa incurajam oamenii sa circule cu bicicleta, iar pentru a-i stimula, voluntari din clubul de ciclism, din cadrul grupului de firme „Bega“ vor circula cu ricsa prin diferite zone din oras si ii vor plimba pe cei interesati cu acest mijloc de transport, care va purta diferite mesaje in vederea sustinerii programului „Verde pentru biciclete“ al Fundatiei „Bega“, ne-a spus Emil Cristescu, directorul grupului de firme mentionat” completează Agenda.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează