Cu barca, la cort, pe canale, sub stele @ Delta Dunării, 20-23 Iulie ’17

0

Ne pregătim pentru a petrece trei zile pline în kayak / kanoe pe canalele Deltei Dunării (Sulina). Trei zile de liniște în care vom parcurge ~50km străjuiți de stuf și ciripitul păsărilor. Deconectare totală!

Luăm cu noi toată mâncarea și logistica de campare necesară așa că nu depindem de “re-alimentări”. Facem pauze acolo unde vrem și ne punem cortul pe marginea apei sub miliardul de stele de vară. E o experiență simplă, fără înflorituri.

1

Logistică

Noi aducem: kayak, kanoe, veste de salvare, corturi, isoprene, saci de dormit, mâncarea și ghidul local.

E nevoie să îți aduci:

  • bluză și pantalon lung
  • pălărie / șapcă de soare și ochelari asortați
  • sandale de care să nu îți fie milă dacă se udă
  • o geacă de ploaie (în caz că…)
  • un strat termic dacă se lasă mai frig seara (geacă de puf, polar etc)
  • o lanternă frontală rezistentă la stropeală și baterii de rezervă
  • o banană impermeabilă sau măcar un sac de plastic mai mare (se mai stropesc bagajele în barcă)

Fee de participare: 700RON

Locuri disponibile: 10

Fee-ul acoperă: organizarea, logistica (deja menționată mai sus), mâncarea, cazarea la cort, taxa de acces în Biosfera Deltei Dunării 

Fee-ul nu acoperă: transportul Tulcea – Sulina – Tulcea cu barca rapidă (50-60RON pentru fiecare segment de drum) și transportul până în Tulcea. Ne deplasăm cu mașini mici și împărțim costul între pasageri (~ 70 RON / persoană maxim dus întors)

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.