Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Crosul şi semimaratonul judeţului Arad 2012 are loc în data de 2 iunie

0

Consiliul Judeţean Arad, Primăria Municipiului Arad şi Centrul Cultural Judeţean Arad lansează “CROSUL ŞI SEMIMARATONUL JUDEŢULUI ARAD”, ediţia a doua.

Evenimentul se va desfăşura în data de 2 iunie 2012, fiind aşteptaţi să se înscrie la start peste 1000 de participaţi. Realizat la iniţiativa consilierului judeţean Sorin Victor Roman în scopul promovării sportului şi a unui stil de viaţă activ, “CROSUL ŞI SEMIMARATONUL JUDEŢULUI ARAD” sunt deschise atât profesioniştilor cât şi amatorilor de toate vârstele.

Competiţia are trei categorii : cursa de 1 km deschisă concurenţilor de orice vârstă, cursa de 6 km adresată participanţilor de peste 14 ani şi semimaratonul (21.097 km) pentru alergătorii cu vârsta de peste 18 ani.

Se vor acorda premii în bani pentru câştigătorii fiecărei categorii, iar toţi concurenţii vor primi medalii de participare. De asemenea, profesorii de sport, antrenorii sunt invitaţi să îşi impulsioneze elevii, studenţii, să se înscrie. Astfel, cei mai activi îndrumători din punct de vedere al numărului total de kilometri parcurşi de cei mentoraţi vor fi premiaţi. Se vor acorda premii şi pentru cluburile, instituţiile, companiile, structurile de învăţământ cele mai prezente în această alergare, tot din perspectiva numărului total de kilometri parcurşi de reprezentanţii acestora.

“Această competiţie este importantă atât pentru promovarea mişcării cât şi pentru promovarea turistică a judeţului Arad, se înscrie foarte bine în sloganul strategiei de promovare a judeţului Arad care este “sport, natura şi cultură”  Adrian Florin Ţolea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad

„Alergarea se poate practica aproape la orice vârstă, este un sport accesibil tuturor şi are multiple beneficii pentru sănătate. Sperăm ca după succesul înregistrat la prima ediţie, anul acesta să depăşim cifra de 1000 de participanţi.”-  Sorin Victor Roman –consilier judeţean  iniţiatorul evenimentului.

“CROSUL ŞI SEMIMARATONUL JUDEŢULUI ARAD” sunt susţinute de numeroşi parteneri iar Poliţia Locală Arad va sprijini şi în acest an buna desfăşurare a evenimentului.

Detalii despre trasee, premiile oferite alături de rezultate şi statistici ale primei ediţii sunt disponibile pe site-ul evenimentului www.cros-semimaraton.ro, unde se pot face şi înscrierile online. Doritorii se pot înscrie şi la sediul Centrului Cultural Judeţean Arad.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.