Constanta pedaleaza

0

Indiferent de vârstă, duminică 25 octombrie sunteți invitați să participați la un eveniment în care miza este un plus de mișcare pentru sănătate. Alături de familie, prieteni, vecini și colegii de muncă puteți să faceți sport în aer liber.

Luaţi-vă bicicleta şi echipamentul de protecţie şi alăturaţi-vă echipei noastre, iubitorilor sportului şi pasionaţilor de mişcare! Cei care doresc să pedaleze dar nu au propria bicicletă pot solicita una printr-un mesaj trimis la adresa office@isis-med.ro.

Startul va fi dat la ora 10:00. Se pleacă din parcarea I Velo Parc Tăbăcărie zona Gravity Park pe bulevardul Soveja – Delfinariu – intrare în staţiunea Mamaia – stânga la sensul giratoriu de la Casino şi revenire la punctul de plecare pe acelaşi traseu.
Evenimentul, aflat la a VI-a ediţie, este organizat de Spitalul Isis şi susţinut de Asociaţia Clubul Isis. Arena Medicală şi Neptun Tv sunt partenerii media care încurajează această acţiune.
La întoarcere îi invităm pe toţi participanţii sp se alăture echipei noastre de voluntari, în proiectul Curăţăm Constanţa noastră – Campanie de ecologizare.

constanta pedaleaza octombrie 2015

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează