Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CONSTANȚA PEDALEAZĂ! Duminică, 5 octombrie

0

Duminică, 5 octombrie, CONSTANȚA PEDALEAZĂ indiferent de vârstă sau de profesie. Te invitam si pe tine sa iei startul într-o competiție în care miza este un plus de mișcare pentru viață!

Vino cu familia, prietenii și vecinii să faci sport împreună cu cei mai curajosi copii! Ai role, bicicletă, trotinetă, skateboard, scuter sau motocicletă? Înseamnă că ai tot ce-ți trebuie pentru a face echipă cu noi! Vom parcurge un traseu de aproximativ 8 km (Maritimo- Cazino Mamaia (sens giratoriu Hotel Condor) si retur.

Asadar, ne vedem duminica la ora 10:00 in parcarea Maritimo Shopping Center.

Actiunea este organizata de Spitalul Privat Isis si se bucura de spirijinul Primariei Muncipiului Constanta si al Serviciului Politiei Rutiere Constanta. Partenerii care ne sustin de fiecare data cand avem astfel de initiative sunt: Maritimo Shopping Center, I velo, Directia Judeteana de Sport si Tineret Constanta, Neptun Tv (emisiunea Arena medicala fiind initiatorul acestui proiect) si Agerpres.

constanta pedaleaza octombrie 2014 asfalt

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.