Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concerte pe bicicleta la Festivalul Plai

0

Timisoara, 10 septembrie 2010 – Peste 6000 de timisoreni vor experimenta Festivalul Plai de pe bicicletele tBike. Participantii se pot da cu bicicleta incepand de sambata, 11 septembire, si pana duminica, 12 septembrie, cat dureaza evenimentul organizat la Muzeul Satului din Timisoara.

Toti cei care vor pedala pe bicicletele tBike vor participa la o tombola, iar castigatorul va fi ales, in ultima zi a festivalului, prin tragere la sorti. Norocosul va intra in posesia unui abonament de weekend tBike pentru doua persoane.
Cei care doresc sa inchirieze bibiclete in afara zilelor de festival sunt invitati sa sune la 072-ia-tbike (adica 072-42-82453) in reteaua Vodafone, sau la 0770-207-392, DigiMobil. Asa afla locul celui mai apropiat centru de inchiriere tBike. Apoi, vor merge la centru pentru a ridica bicicleta.
Tarifele practicate incep de la doar 12 lei pentru o jumatate de zi si 20 de lei pentru o zi intreaga, cu existenta unor abonamente lunare care duc chiar pana la un tarif de 4 lei/zi, mai ieftin decat transportul in comun.
Colaborarea dintre tBike si Plai este una stransa. Festivalul a gazduit, in editia de anul trecut, lansarea bicicletelor tBike, un eveniment care s-a bucurat de multa apreciere in randul timisorenilor.
tBike si-a acceptat rolul de lider incercand, prin propriul exemplu, sa ii sustina pe cei care si-au propus sa schimbe Romania in bine. Telul serviciului de inchirieri de biciclete este sa devina, treptat, o alternativa ecologica la transportul in comun, prima de acest gen in Romania. La centrele noastre de inchirieri se afla liste pe care timisorenii pot semna pentru a ajuta la implementarea sistemului de transport in comun pe biciclete.

Actiunile tBike au impact la nivelul intregii tari. Recent serviciul de inchirieri de biciclete a donat 90% din veniturile sale din perioada 30 Iulie-6 august 2010 sinistratilor din Moldova. tBike sustine cea mai importanta publicatie online pentru biciclisti www.FreeRider.ro, conferintele TEDxTimisoara, DrupalCamp, Carturesti Street Delivery, Festivalul Plai, etc.

Informatii proaspete sunt pe www.tBike.ro, pe Twitter la @tBikeTM, pe Facebook.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.