Concerte pe bicicleta la Festivalul Plai

0

Timisoara, 10 septembrie 2010 – Peste 6000 de timisoreni vor experimenta Festivalul Plai de pe bicicletele tBike. Participantii se pot da cu bicicleta incepand de sambata, 11 septembire, si pana duminica, 12 septembrie, cat dureaza evenimentul organizat la Muzeul Satului din Timisoara.

Toti cei care vor pedala pe bicicletele tBike vor participa la o tombola, iar castigatorul va fi ales, in ultima zi a festivalului, prin tragere la sorti. Norocosul va intra in posesia unui abonament de weekend tBike pentru doua persoane.
Cei care doresc sa inchirieze bibiclete in afara zilelor de festival sunt invitati sa sune la 072-ia-tbike (adica 072-42-82453) in reteaua Vodafone, sau la 0770-207-392, DigiMobil. Asa afla locul celui mai apropiat centru de inchiriere tBike. Apoi, vor merge la centru pentru a ridica bicicleta.
Tarifele practicate incep de la doar 12 lei pentru o jumatate de zi si 20 de lei pentru o zi intreaga, cu existenta unor abonamente lunare care duc chiar pana la un tarif de 4 lei/zi, mai ieftin decat transportul in comun.
Colaborarea dintre tBike si Plai este una stransa. Festivalul a gazduit, in editia de anul trecut, lansarea bicicletelor tBike, un eveniment care s-a bucurat de multa apreciere in randul timisorenilor.
tBike si-a acceptat rolul de lider incercand, prin propriul exemplu, sa ii sustina pe cei care si-au propus sa schimbe Romania in bine. Telul serviciului de inchirieri de biciclete este sa devina, treptat, o alternativa ecologica la transportul in comun, prima de acest gen in Romania. La centrele noastre de inchirieri se afla liste pe care timisorenii pot semna pentru a ajuta la implementarea sistemului de transport in comun pe biciclete.

Actiunile tBike au impact la nivelul intregii tari. Recent serviciul de inchirieri de biciclete a donat 90% din veniturile sale din perioada 30 Iulie-6 august 2010 sinistratilor din Moldova. tBike sustine cea mai importanta publicatie online pentru biciclisti www.FreeRider.ro, conferintele TEDxTimisoara, DrupalCamp, Carturesti Street Delivery, Festivalul Plai, etc.

Informatii proaspete sunt pe www.tBike.ro, pe Twitter la @tBikeTM, pe Facebook.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează