Cea de-a treia tura banateana Verde pentru Biciclete duminica, 29 mai 2011.

0

Te invitam la cea de-a treia tura banateana Verde pentru Biciclete duminica, 29 mai 2011.

Plecarea va avea loc la ora 9:00, de la Casa Verde pentru Biciclete (Parcarea Timco). Traseul parcurs va avea aproximativ 42 km si va cuprinde Timisoara – Albina – dig – Giroc – Timisoara. Tura ciclista se va derula pe parcursul a 6-7 ore.

Pentru a participa la tura, trebuie sa ai un minim de dotare corespunzatoare cum ar fi: pompa sau camera de aer de rezerva, apa, energizante si mancare, casca, echipamente si imbracaminte adecvata temperaturilor de afara si previziunilor meteo.

 

Te asteptam la plimbare!!
Mai multe info pe www.pedaleaza.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează