Bataie cu apa in Parcul Botanic Timisoara / 25 iunie 2011

1

Bataie cu apa la Timisoara!!!

Cine vrea sa se bata cu apa si sa se distreze este invitat sa vina in Parcul Botanic din Timisoara, sambata (25 iunie 2011), de la ora 14:00.

Organizatorii anunta si „armele de atac”: sa va inarmati cu 20 de baloane cu apa, cu sticle goale sau cu pistoale cu apa :>

Facebook

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    Intr-o lume in care apa este o resursa epuizabila si in care mii de oameni mor zilnic din cauza lipseiacesteia, noi ne batem cu… apa. Foarte amuzant si nefericita situatie. Care este scopul acestei actiuni si ce relevanta are pentru a aparea drept stire in cadrul „proiect de bine” pentru Romania?

Comentează