ARAD: Piste de biciclete pe o lungime de 122,5 kilometri!

0

Primăria Arad a obţinut o finanţare europeană de peste 6 milioane de euro pentru amenajarea de piste de biciclete pe o lungime de 122,5 kilometri, anunță MEDIAFAX.

Primăria afirmă că pistele vor fi realizate pe trotuare şi pe partea carosabilă, lăţimea fiind între 1,2 şi 2 metri. Proiectul este realizat în colaborare cu specialiști germani.

Primăria Arad mai are în derulare un proiect pentru construirea unei piste de biciclişti cu o lungime de aproape 15 kilometri, care va lega mai multe cartiere ale oraşului şi va ajunge până la Pădurea Ceala. 

Sursa: aici.

 pista-de-bicicleta

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează