Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Alergotura: Alergare și pedalare la Duatlonul Verde, pe trasee răcoroase și umbroase din Arad

0

Ce mai facem în august? Alergare și pedalare la Duatlonul Verde, pe trasee răcoroase și umbroase din Arad

Sursa: alergotura.ro

În ultima lună de vară mai putem să ne testăm puterile într-ale sportului și la Zilele Aradului. Arădenii ne așteaptă în 17 august la o competiție cu două probe: alergare – 5 kilometri, și ciclism – 10 kilometri, cu participare individuală sau în echipă, de tip ștafetă. Amatorii sunt primii așteptați la înscrieri, având în vedere că acest eveniment sportiv este flexibil, iar traseele sunt extraordinare: ruta pentru ciclism este pe un traseu amenajat, între Parcul Reconcilierii româno-maghiare şi Centrul de vizitare de la Parcul Natural Lunca Mureşului. Ruta pentru alergare este pe un traseu amenajat în Pădurea Ceala.

Pentru o scurtă informare, e bine să știți următoarele:

Locaţie start: Arad, Parcul Reconcilierii româno-maghiare;

Locaţie sosire: punct amenajat lângă Centrul de vizitare Ceala.

Programul zilei de 17 august:

09:30 – Sosirea participanţilor la start;

09:40 – Şedinţă tehnică;

09:50 – Încălzire;

10:00 – Start.

Iar la final se dau premii: biciclete și alte produse sportive, pentru toți cei care urcă pe podium. Înainte de a ajunge la start, puteți citi regulamentul și puteți studia traseul aici.

Până în 15 august 2013 se fac înscrierile pentru Duatlonul Verde de la Arad, un eveniment sportiv organizat de Primăria Arad și Clubul Sportiv Experiența Multisport.

Mai sunt câteva zile în care vă puteți pregăti pentru proba de alergare. Sfaturi, încurajări și alte vorbe de suflet primiți la turele zilnice, la care vă așteptăm!

arad-cros

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.