Alergotura: Alergare și pedalare la Duatlonul Verde, pe trasee răcoroase și umbroase din Arad

0

Ce mai facem în august? Alergare și pedalare la Duatlonul Verde, pe trasee răcoroase și umbroase din Arad

Sursa: alergotura.ro

În ultima lună de vară mai putem să ne testăm puterile într-ale sportului și la Zilele Aradului. Arădenii ne așteaptă în 17 august la o competiție cu două probe: alergare – 5 kilometri, și ciclism – 10 kilometri, cu participare individuală sau în echipă, de tip ștafetă. Amatorii sunt primii așteptați la înscrieri, având în vedere că acest eveniment sportiv este flexibil, iar traseele sunt extraordinare: ruta pentru ciclism este pe un traseu amenajat, între Parcul Reconcilierii româno-maghiare şi Centrul de vizitare de la Parcul Natural Lunca Mureşului. Ruta pentru alergare este pe un traseu amenajat în Pădurea Ceala.

Pentru o scurtă informare, e bine să știți următoarele:

Locaţie start: Arad, Parcul Reconcilierii româno-maghiare;

Locaţie sosire: punct amenajat lângă Centrul de vizitare Ceala.

Programul zilei de 17 august:

09:30 – Sosirea participanţilor la start;

09:40 – Şedinţă tehnică;

09:50 – Încălzire;

10:00 – Start.

Iar la final se dau premii: biciclete și alte produse sportive, pentru toți cei care urcă pe podium. Înainte de a ajunge la start, puteți citi regulamentul și puteți studia traseul aici.

Până în 15 august 2013 se fac înscrierile pentru Duatlonul Verde de la Arad, un eveniment sportiv organizat de Primăria Arad și Clubul Sportiv Experiența Multisport.

Mai sunt câteva zile în care vă puteți pregăti pentru proba de alergare. Sfaturi, încurajări și alte vorbe de suflet primiți la turele zilnice, la care vă așteptăm!

arad-cros

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează