25 aprilie – Happy registration day la TriChallenge Mamaia 2017

0

Happy registration day la TriChallenge Mamaia 2017!

unnamed

Dragi prieteni,

In 16 septembrie ne intalnim pentru a noua oara la Mamaia, la cel mai mare triatlon din Europa de Est si Balcani – TriChallenge.

Inscrierile la triatlon sunt deschise, iar astazi, 25 aprilie, taxa de participare este la pragul minim, adica 120 lei pentru cursele individuale [supersprint, sprint si olimpica], respectiv 300 lei pentru stafeta [sprint si olimpica], indiferent de numarul de participanti inscrisi.

Promotia este valabila pana la ora 23:59!

Marea noutate a acestei editii: proba de alergare se va desfasura pe promenada unde veti avea parte din plin de briza marii. Proba de inot se va desfasura in mare, iar cea de bicicleta pe sensul de mers spre Constanta.

Iti dorim mult spor la antrenamente si o cursa pe cinste in 16 septembrie!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.