“Verde pentru Biciclete” sambata, 30 aprilie 2011

0

Turele Banatene Verde pentru Biciclete au devenit deja traditionale. Vom continua si in acest an si am pregatit pentru timisoreni o serie de 8 plimbari prin imprejurimile orasului.

Echipa “Verde pentru Biciclete” vine cu prima propunere de tura: sambata, 30 aprilie 2011.  Va invitam sa va alaturati noua pentru o plimbare de incalzire de 17 km, cu o durata de aproximativ 2 ore pe traseele marcate de la Padurea Verde.

Punctul de plecare in tura este Casa “Verde pentru Biciclete” – Parcarea Timco (Str. Circumvalatiunii, nr 8-12), la ora 10:00. Aici vom oferi doritorilor numere de bicicleta. Vom porni apoi pe traseul: Casa “Verde pentru Biciclete” – Muzeul Satului – baraj Dumbravita – Dumbravita – Timisoara.

Sursa si mai multe informatii aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează