Galaţi: Proiect educațional „Copilul isteț mănâncă sănătos”

0

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă”,

Din luna martie 2024, la Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță”, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Galați, demarează o nouă ediție a proiectului educațional „Copilul isteț mănâncă sănătos”, coordonat de muzeograf Mihaela Rugină (Secția Muzeu).

În cadrul activităților, participanții vor asimila noțiuni despre importanța echilibrului în alimentație, informații despre piramida alimentară sau influența activității fizice asupra organismului. Copiii care învață să își prețuiască starea de sănătate, vor practica aceste deprinderi și în viața de adult și își vor educa, la rândul lor, copiii pe baza acestor principii.

Activitatea se adresează copiilor din clasele 0 – IV și se desfășoară pe tot parcursul anului 2024. Pentru înscrieri și informații suplimentare, cei interesați pot suna la telefon 0236-411.898 sau 0722-376.584.   

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

Telefon: 0236-411898, e-mail: contact@cmsngl.ro

Web: www.cmsngl.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.